Mi baja lehet a WiFi-nek?
Van 3 laptopunk és egy asztali gépünk,a 2 laptopról és az asztali gépről feltudok menni a netre,de az én netbook-ommal nem :S
Semmi nem működik rajta,amihez net kellene...
Mikor elindítottam a hibaelhárítást,azt írta ki,hogy
Észlelt problémák:A DNS-kiszolgáló nem válaszol(Észlelve,felkiáltójellel mögött).
ezzel mit csináljak?
De viszont ma elvittem a netbook-om a legjobb barátnőmékhez,és ott simán feltudtam menni a netre,szóval a WiFi-vel van a gond sztem.
És kivan írva,hogy Jelenlegi kapcsolat:Home(ezek vagyunk mi),internetelérés.
Most mit csináljak?
Köszönöm a segítséget!

209.85.148.105 pingelése-32 bájtnyi adattal:
Válasz 209.85.148.105: bájt=32 idő=32 ms TTL=54
Válasz 209.85.148.105: bájt=32 idő=30 ms TTL=54
Válasz 209.85.148.105: bájt=32 idő=30 ms TTL=54
Válasz 209.85.148.105: bájt=32 idő=39 ms TTL=55

internetkapcsolatod van, a DNS szerverhez viszont nincs hozzaferesed. Legalis az internetkapcsolatod? (szolgaltato esetleg nem tiltja a DNS szerverhez valo hozzaferest? Bar ha router mogott vagy, akkor ezt nehez lenne megoldani.)
mas mar nem jut eszembe, csak hogy eseleg a windows7 tokeletes firewallja nem szuri-e ki a DNS kerelmeket a te halozatodra. Elmeletileg 3 csoportba sorolja a halozatokat (home, work, public) amikre kulon allithato szabalyok vannak. Amennyiben az otthoni halozatodat mas kategoriaba irattad, mit a baratnod halozatat, megtortenhet...
szoval a teendo. az eger jobb gombjaval klikkelj a wifi halozat ikonjara a talcan az ora mellett.a menuben 2 pont lesz,valaszd a "halozati es megosztasi kozpont"-ot. Az elougro ablakban klikk a windows tuzfal menure (bal oldalt legalso). valaszd a "tuzfal ki es bekapcsolasa" menupontot bal oldalt, majd a kovetkezo ablakban mindharom halozatra jelold be a "Kikapcsolva (nem ajánlott)" valasztogombot. Utanna OK, és probald ki az internet kapcsolatot.
Még így sem jön be a net...
De anya azt mondta,hogy a T-home kijött valamelyik nap,amikor nem voltam itthon és kicserélték a tévéken azokat a boxokat meg a TP linkes izét is(amin jön a wiwfi,nem tudom,hogy mi a neve) és utána nem volt net sehol a házban,ezért felhíva anyu a T-home-ot és ott azt mondták,hogy 8 ezer forintért gépenként adnak segítséget és úgy feltudunk majd menni a netre,de anya ezt nem kérte,hanem hívott egy informatikus srácot és Ő megcsinálta a gépeket,de az én netbookom akkor nem volt itthon :S

Végül mi volt a gép baja?
Nálam is volt hasonló probléma, és érdekelne, hogy mi okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!