Hordozható internet, ötletek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy notebookot és ha itthon vagyok átfugom az internet ami a gépben volt és máris megvan oldva aza internet. Csak az a baj hogy mamámék egy távoli faluban laknak ahova menni szoktam és ott nincs internet. Vagyis van csak mamáék ne mkötötték be mert hogy ugyis keveset megyünk akkor feleslegesen ne fizesék. Vettünk nemrégiben egy ilyen DIGI MOVE USB netet de hát nemvállt be mivel a faluban nincs lefedettség ezért nem tudja fogni a netet, vagyyis nem működött rendesen az internet. Ugyanez van a Tmobilosnál és akkor már gondolom a Vodafonosnál is (mivel egyx a DIGI-s meg Telenoros volt)
Milyen ötleteitek vannak amik anyagilag is jók lennének??? Ötletek? (ha kihagytam volna valami fontos információt kérdezzetek)
2011. jún. 26. 19:40
1/2 anonim válasza:
ha nincs lefedettség, akkor semmi más megoldás nincs
2/2 A kérdező kommentje:
akkor maradna a kábeles megoldás? :S
2011. jún. 26. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!