Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki regisztrált a beload.hu...

Ki regisztrált a beload.hu oldalra?

Figyelt kérdés
egy torrentet szeretnék onnan letölteni, de több embert már nem enged regisztrálni, ezért valakin ek a segítségét kérném, hogy töltse le a [link] linken található .torrent fájlt és küldje el nekem e-mailben
2011. jún. 20. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Forma 1? Ááá túl sok (1,72 gb), úgy se seedelnéd vissza.Meg benne van a szabályzatban hogy nem lehet sehova feltölteni a torrenteket, mert kibannolnak.
2011. jún. 20. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Első: Mert azt szerinted be is tartják.Egyik torrent oldalról a másikra mennek,jönnek a cuccok :)
2011. jún. 20. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem az adatra gondoltam, azt lehet ide oda töltögetni, hanem konkrétan a torrent fájlra céloztam, tudod, aminek .torrent a kiterjesztése.
2011. jún. 20. 23:38
 4/9 A kérdező kommentje:

van erre egy elég egyszerű módszer: álcázni kell

gondolom ismered a total commandert vagy valami hasonló programot, ott ki tudod keresni a .torrent fájlt, jobb kattintással kijelölöd, Fájl=>CSoportos átnevezés, a megjelenő ablakban egyetlenegy módosítást kell végezni, kitörlöd a "kiterjesztés" menü tartalmát, és beírod pl. azt, hogy "rar", vagy "png", "bmp", "mp3" stb. , majd az indítás gombra kattintasz. ezzel tulajdonképpen csak a nevét változtatod meg, de ezáltal fel se lehet ismerni, még ha le is töltik, mivel a torrent kliens nem ismeri fel a kiterjesztést, helyette pl mp3 esetén a media player nyílik meg, ami azt írja ki, hogy hibás a fájl.

én pedig letöltöm és módosítom a nevét az eredetire, így újra lehet használni!!!

2011. jún. 21. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
(kiterjesztés menü helyett kiterjesztés mező)
2011. jún. 21. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:
valaki más?
2011. júl. 1. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Melyik forma 1 kell? Lementem neked ncoreról a fájlt.
2011. júl. 1. 13:02
 8/9 teszla ***** válasza:
ha kell odadom az accom 1 órára hogy letölthesd
2011. júl. 1. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:
2006 brazil, de csak magyarul (Palik vs. Czollner)!!!
2011. júl. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!