Küzdelem a chatpedofilok ellen?
2011. jún. 19. 17:55
1/5 anonim válasza:
Gondolom 18 év alatt van a szerkesztő, és csak középpontba akar kerülni ezzel. Alapjába véve az ötlet nem rossz, jót lehet röhögni, de szerintem tele lesz kamu beszélgetésekkel, csak hogy legyen poszt. Nem zárnám ki hogy az első is az.
2/5 anonim válasza:
Párom csinált csetes pedofilvadászatot Pedofilkommandó néven. Azzal a különbséggel, hogy ők komolyabb szinten. Nyilvánosságra hozták az arcát, adatait. Volt, hogy az álnick nevében mentek el a találkozóra, aztán jól meglepődtek az illetők. Ennek volt eredménye, csak aminek ebben az országban eredménye van, az valamiért mindig betiltják, meg eltűntetik. Az, hogy most a gyerek - valószínűleg valami fiatalkorú - bemásolgatja a csetbeszélgetéseket, nem ér semmit. Majd felmegy másik néven.
3/5 anonim válasza:
Egyébként az első hozzászólónak: nem kell kamu beszélgetéseket folytatnia, hogy legyen posztja. Nem elég, hanem roppant sok erre a beteg ember a virtuális világban.
4/5 A kérdező kommentje:
Rákerestem a Pedofil kommandóra.
Vagy négy éve nem posztoltak! Mi történt?
2011. jún. 19. 18:36
5/5 anonim válasza:
Persze hogy betiltják eltüntetik stb... Az a baj hogy veszettül védik ezeknek a pedofil g.eciknek a személyiségi jogait meg mindent amit szerintem nem kéne mert ha egy 10-11-12 vagy 15 éves lánynak tud bárki ilyen dolgot írni (vagy találkozni) annak számomra nincs személyiségi joga, Önként szünteti meg!!!... Ha annyira beteg valaki hogy fajtalankodik vagy gyerekekre mászik rá annak csak egy joga van az én szememben és az annyi hogy kín halállal dögöljön meg!!!! Ha lenne ilyen munkakör jelentkeznék rá mert a sok patkányt irtani kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!