Miért lett menő a Facebookot utálni?
Egyesek ezzel akarnak lázadni ? Kitűnni a tömegből ?
Én nem vagyok kocka, de igenis van Facebookom.
Eddig mindenki istenítette, aztán amióta ekkora népszerűségre tett szert, azóta megjelentek azok, akik csípőből elutasítják.
Olvasom itt a kommenteket, és süt az írásukból az, hogy ők különbnek tartják magukat a Facebook használóknál. De miért ?
Mértéket igenis tudni kell tartani. Csak azért, mert eszek csokit, még nem fogok a nap 24 órájában azt enni, nem ?
Kérlek, akik úgy érzik, hogy "Antifacebookosok", azok mondják el, miért !
Kitűnni akarnak a nagy tömegből,mert hogy ők mások..különbek,ahogy írtad.Vagy legalább is hiszik magukat annak.
15/L
Erről nem a Facebook tehet.
Az, hogy sok nyomoronc osztálytársad van, az sajnálatos. De ezt ugyanúgy megtennék iwiwen vagy Myvipen is.
Erről megint nem a Facebook tehet, hanem a használói.
Továbbra is kérem a modikat, hogy tegyék vissza, mert 13-16 évesek válaszát vártam volna, azért tettem kamaszok témakörbe.
Én nem utálom, de nem vagyok fent, mert nem érdekel.
19/F
ha a facebook nem lenne, akkor biztos vagoyk benne, hogy lenne egy pár olyan ember aki inkább fülét farkát behuzva ülne szépen a kis fenekén... mert végülis a facebook indította el, legalábbis nálunk a te menő vagy, te gáz vagy vitázást és a favebook egy eszközként szolgál erre.
14/l vagyok amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!