Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki fent van a DeviantArt-o...

Valaki fent van a DeviantArt-on? És az hogyan működik?

Figyelt kérdés
Nemrég regiztem rá,de semmit nem értek,és nem csak azért mert angolul van.Nagyon bonyolult oldal.Azt sem értem hogy kell ismerősöket szerezni,vagy egyáltalán lehet,és ha valakit bejelölöm h "Watching" akkor annak vissza kell igazolnia vagy hogyan működik,meg ha senkit nem tetszikelek meg komizok,akkor nekem nem is fognak?Az előbb meg kaptam valakitől egy lámát?Wtf? :-/
2011. jún. 17. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A láma azt jelenti, hogy tetszik az oldalad az illetőnek, de nem akar vaccsolni. Ha valaki vaccsol nem kötelező a rewatch. Onnastól kezdve az illető látni fogja az újonnan feltöltött képeidet az üzenetei között.

A feltöltés egyszerű, és úgyis megnézik a rajzaidat, hogy a feltöltésen kívül nem vagy aktív, csak persze sokkal kevesebben.

Pl: egy nagyon ratyi rajz, de mondjuk az fanart valami népszerű dologból, sokkal többen nézik meg, mint egy eredeti, de jól megrajzolt dolgot. Az élet kegyetlen.

mi a dA-címed?

2011. júl. 2. 10:09
 2/2 A kérdező kommentje:
hű,ez érdekes :D HiddeneEmotionals a címem :)
2011. júl. 3. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!