Mi a Facebook titka, vagy igazából a lényege?
Mi az eredeti célja?
Én például múltkor felmegyek,és 2 óra múlva azon kapom magam,hogy úristen itt b*sztam el a időt.Szörnyű egyszerűen,és igazából nem tudom megfejteni miért olyan jó ez,mért használják ennyien.
Hosszú választ kérek.
Mi a célja? Az a célja, hogy akik fejlesztik, még többet keressenek...
Igazából miért itt kérdezed meg, hogy mi a lényege? Ha múltkor felmentél 2órát prüntyögni, akkor a választ már te is tudhatnád. Mit csináltál az alatt a 2óra alatt? Képeket nézegettél másokról? Talán igen, mert érdekelt.
Olvasgattad mások állapotát? Talán igen, mert érdekelt.
Ismeretleneket nézegettél? Meglehet, mert az ember ilyen.
Esetleg ismerősöket kerestél? Jah, mert ez erről szól.
Talán valamelyik játékkal játszottál rajta? Talán igen, mert élvezted, és ráadásul a barátaid közül is játszhat valaki ugyanazzal.
Akármilyen szörnyű, a facebook már a csapból is folyik. Ha bekapcsolod a tv-t minden műsör után elmondják, hogy keressél minket facebook-on, ezzel kismillió ingyen reklámot szerez. Nem azt mondják hogy keress minket Iwiw-en...mert az már kit érdekel?
Ha valaki olyan szörnyűnek tartja ezt, akkor arra is van megoldás, nem kell használni, de mivel rengeteg haver, barát, ismerős használja, ezért Te sem akarsz belőle kimaradni...
És hogy igazából mi a lényege?
De ez rövid lesz: önkéntes adatbázis!
Hogy kinek és mire? Na az a jó kérdés!
A lényege pont abban alapszik hogy kihasználja az emberek kiváncsiságát!!
mert ugye valjuk be őszintén ( jé a józsi is fent van na akkor nézük már meg hogy ki is az ismerőse ?
de jó játékok vannak ,,jééé ő is fent van megjelölöm isminek ,,jé a régi tanárom lacibácsi jé azta ez me áginéni
A haszon meg a felhsználok után járo REKLÁM bevétel!!
minél több az aktiv felhasználó annál drágább az adott reklámelhelyezés az oldalon
magyar szerver?
az ok a pénz mert bármit is csinálsz madarorgszágon
mindenki tartsa a markát!!
és valjuk be őszintén hogy el USÁZODTUNK
vagy nem??
mert ha amerikábol bejön egy baromság arra mi vevők vagyunk
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!