Facebook-on a Fishville játéknak mi a lényege?
Nem a Happy Aquarium-ra gondolsz?
Ott az etetésen, tisztításon kívül lehet aranypénzeket gyűjteni és ha végigmégy egy akadálypályán, különböző dolgokat tanul a halad utána(forgások, követi az egered ha kopogtatsz stb.)
Lehet aranyat is gyüjteni azzal, hogy pároztatod a halakat, majd felneveled a kicsit, végül eladod.
Elég bugyuta játék, egy idő után unalmas, de valahogy mégis mindig odaülök a géphez megetetni őket, sőt, már kutyáim, cicáim és nyulam is van a Happy Pets-en :)))
Mármint igen, a lényegét úgy értettem, hogy ezen a két folgon kívül mit kell csinálni...:D
És a tréningelés az hogyan működik?
Heh a tesóm is ezt játsza fojton és szerintem az egy bazi nagy hülyeség értelme sztem nem tulsok van de azért játsza de a farm ville az egy mégnagyobb beszarás jövök be a szobába és mit hallok ? h múúúúúúúúúúúúúú a tehene -.-"
ugyhogy szerintem ha nem akarsz valami bolond ember lenni aki jászik ien baromságokat akk nejátszad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!