Napiszartól végleg búcsút inthetünk? Már mióta nem megy :S
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 18:24
1/7 P.O.C. válasza:
Nekem simán megy (T-Home).
Egy testvér kérdésben, egy másik srácnak is ment (UPC).
Szerintem a ISP -tek ajtaján kéne kopogtatni ez ügyben!
3/7 A kérdező kommentje:
hm? az mit is jelent? nemmondod hogy neked megy,napi 4-5x felnéztem,és most már lassan egy hete abszolút nem elérhető
2011. jún. 11. 18:39
4/7 bp1985 válasza:
Én ugyan nem járok fel ilyesmi oldalakra, de nekem sem tölti be. Bár én ettől még nem akadok ki.
6/7 P.O.C. válasza:
ISP = Internetszolgáltató (annak meg van ügyfélszolgálata)
Vagy szándékosan blokkolja (talán, mert valamelyik főnök rokonságról kompromittáló képek vannak fent :D ), vagy valamilyen gáz van náluk ami miatt nem érhető el.
Amúgy az szomszédban írták, hogy proxy szerveren keresztül viszont ment nekik. Vagyis a szándékos blokkolás a valószínűbb.
7/7 A kérdező kommentje:
proxyn keresztül valóban megy :O eddig nem is gondoltam hogy csak nekem nem megy,de igy ez igy nem mutatja a videókat :S
2011. jún. 11. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!