Magyarországot mennyire büntették meg?
Hallottam hogy Magyarországot megbüntették a sok kalózkodás végett(illegális letöltések végett)!
mondjuk most már tényleg ért a dolog(hisz még ki sem jön M.O-n a film de már sokan letöltik innen-onnan)!!!
vagy a zenéket is letöltik(aztán a sok hülye agyatlan pedig ki irogálja még havernak is...)
Mennyire büntették meg Magyarországot ezért??? (így is volt tartozása az országnak...ez hiányzott még)!!!
Hogy ez de szánalmas. :D Mintha valamit is elérnének vele. :D
Talán ha 1500 píz egy mozijegy, meg vagy 5-10 eFt egy valamirevaló DVD vagy Blu-ray, akkor többen megengedhetnék maguknak. De hát erre még csak gondolni sem kell a világért sem. Ha csóró vagy még beléd is rúgnak ezek a mocskos mohó kapitalista állatok. :S
Ez nem pénzbüntetést jelent, hanem szándékosan késleltetik az anyagot, így nincs miből release-t csinálni, főleg elsőként.
Nos igen, ezeknek a mozis sz*roknak hányadék kép és hang minőségük van. Szinte élvezhetetlen az egész. Én mindig megvárom a DVD vagy BD rippeket.
Jó igen, én is "lopom" ezeket, és majd a pokolra kerülök miatta. De nem tehetek róla, csóringer vagyok sz*r a fizum, és még meg is kéne élni valahogy. De erről a kis "könnyű prédáról" már nem mondok le, hogy a milliárdosoknak még több milliárdja legyen.
Lehet köpködni..
Köszönöm a válaszokat/felvilágosításokat!!
500-1000Ft között megy egy mozijegy! most ezt nem lehet kibírni??? ha meg nincs pénze rá , várjon pár évet aztán majd megnézi a TV-ben! esetleg vegyen HBO-t!
Tényleg nem értem minek töltögetik (nem hogy le,hanem FEL) ezeket a szar,hányadék minőségű mozis filmeket(a képből nem lehet semmit látni mivel tiszta sötét,a hang az még elmegy,na meg néha arréb ugrik a kamera és lecsúszik a kép!
Magyarán az értelmetlenségért büntették meg Magyarországot!
végülis ha úgy vesszük ez is lopás (olyan mint ha bemennél a boltba és ellopod a DVD-t) mivel nem fizettél a filmért semmit!
ha senki sem fizetne a filmért akkor nem lenne aki rendezzen filmet/zenét magyarán nem lennének új filmek/zenék! Mivel a producerek úgy gondolnák hogy ebből így a sok kalózkodó végett nem lehet megélni , nem is csinálok több filmet!!!
És azért had ne mondjam,mikor megjelenik egy új film,már rögtön mindenki tapad rá(Húúú,ez de jó lesz! húúú ezt én már nagyon várom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!