Örökké ki lettem tiltva a PonrPark oldalról?
Figyelt kérdés
Véletlenül megfeledkeztem magamról, valakinek az üzenőfalon írtam egy linket, www.xy.hu, és az admin írt valamit, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad, mert kitiltás jár, én írtam, hogy oké, bocsánat. És rá negyed órával kábé bannolt. Csináltam egy másik accot, és néztem a hirdetéseket, közben kibannolódott az is. Le lett tiltva az IP-m? :(2011. jún. 9. 14:11
1/6 anonim válasza:
hát ien az oldal, SZAR :) szemét csaló az összes, csak a pénzre mennek, sznted mikor lesz a következő várás? 4-5 hónap? kb ja. jobban jártál h bannolt
2/6 A kérdező kommentje:
Hülye f*sz... 4-et csináltam... mind a négyet lebannolta... az egyikkel fenn voltam két órán keresztül, üzenőfalaztam, kiléptem, és vissza nem engedett a szarja...
2011. jún. 9. 16:17
3/6 anonim válasza:
Lehet csak figyelmeztető bannt kaptál, ilyen esetekben szoktak itt-ott adni, hogy tudd, legközelebb ilyet kaphatsz örökké.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor még visszaléphetek valamikor?
De szerintem nem figyelmeztető... ugyanis vagy 4 accot csináltam dühömben :-( Tehát IP-címem bannolták, így regizni tudok újat, sikeresen be is tudok lépni, de ha már kiléptem, nem enged be, azt írja, hogy ez a felhasználónév tiltva lett.
2011. jún. 9. 22:36
5/6 anonim válasza:
J,a szerencsére fizikai IP cím bannt kaptál :)
6/6 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent, utolsó?
2011. jún. 9. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!