Mi a véleményetek a tarhelyem. Net oldalról?
Illetve, ha nincs szükséged nagy méretű tárterületre, ezt is érdemes megnézned: [link]
Ez 100 Mb-os tárhelyet ad, korlátlan adatforgalommal.
Körülbelül egy hónapja ezt a levelet kaptam tőlük:
"Tiszelt ügyfeleink!
Sajnálatos módon az utóbbi napokban nem volt elérhető az egyiptomi ispCp szerverünk. Ez annak volt köszönhető, hogy sokan visszaéltek a szolgáltatással, azaz jogvédett anyagokat, torrenteket helyeztek el szerverünkön. Mivel, úgy gondolták, hogy Egyiptom mindent lehet. Sajnos Egyiptomban nincs DMCA eljárás vagy abuse eljárás, mint Európában. Így az egyiptomi szolgáltató nem is jelzett nekünk semmit csak lekapcsolta a szervert. Mindent megtettünk annak ellenére, hogy visszakaphassunk szerverünket, de sajnos nem sikerült megegyeznünk az egyiptomi szolgáltatóval.
Ezért mostantól egy új amerikai szerverről üzemelünk, Portlandből. Sajnos a váratlanul ért lekapcsolás egy adatvesztést is jelent számunkra. Hiszen ispCp szolgáltatásunkról nem készülnek offsite backupok csak "onsite" backupok(napi szinten a tárhelyed /backups) mappájába. Illetve a backup készítés minden esetben az ügyfél felelőssége. Tehát minden ügyfelünk egy tiszta tárhelyet kapot, amiről egy külön e-mailben tájékoztatunk titeket.
Az új kezelőfelületet itt lehet elérni: XXX
A szerver névszerverei nem változtak meg.
Az összes ügyfél tárhelyén jóváírtunk 3 extra hónapot a kimaradás kárpótlásának érdekében.
Üdvözlettel:
Tarhelyem.Net"
Tehát az összes ügyfél összes adata veszett ezen a szerveren, ráadásul a rendszeres mentés annyira komplikált és időigényes lett volna, hogy egy komolyabb honlapnál nem érte meg egész délutánokat rászánni.
Még az a szerencsém, hogy végül nem hozzájuk tettem fel a honlapom, nem igazán voltam megelégedve a sebességével, ezért kerestem egy másik tárhelyet. :)
Kár, hogy már nem lehet erre regisztrálni: [link]
Pedig nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!