Szerintem is így van ahogy az előttem kommentelő íírta.Akivel igazán jóban voltam/vagyok annak tudom a számát azzal tartom a kapcsolatot.Akivel meg nem az meg hiába van bejelölve fésbúkon úgysem írsz/-ok neki.
(én sem vok fent mellesleg)
2011. jún. 10. 19:00
12/16 Gugu Gabor válasza:
Tény nem mindenki a "barátom" aki be van jelölve, de ettől még érdekelhet hogy mi van vele. Facebookon egyébként magyarra ismerősnek van fordítva az angol "friends".
Én csak azt mondom hogy ésszel kell használni, nem fogok mindenkit bejelölni csak azért mert egyszer valahol találkoztam vele.
Én nem érzem szánalmasnak azt hogy az én hibámból vagy külső okból vagy ép az ő hibájából eltávolodtunk egymástól de attól még igen is érdekel hogy mi van a rég nem látott ismerősökkel, barátokkal.
Akivel szoros a kapcsolatom azt felhívom és találkozunk és megiszunk egy sört.
És az is tény hogy vannak akik facebookon élik az életüket, ez nem normális, de millió és egy dolog van a világon amit ha túlzásba visz az ember az nem normális.
2011. jún. 10. 19:03
13/16 anonim válasza:
Egyet értek Gaborral.
És attól, hogy hülyeségre használják, nem lesz az oldal automatikusan fos.
2011. jún. 10. 19:21
14/16 anonim válasza:
Ez is csak egy program, amit folyamatosan fejleszteni kell. Az üzemeltetők vérbeli profi üzlet emberek akik busás hasznot vesznek ki belőle. Addig amíg megy a bolt lesz fejlesztés, tesznek bele pénzt. Ha viszont alábbhagy az érdeklődés iránta akkor nem fejlesztenek, akkor kezd majd lassulni /lásd: iwiw/, hackerek áldozatává válik: ellopják a felhasználók adatait stb. Innentől kezdve vége neki. Mutassatok olyan közösségi oldalt ami meg élt 10 évet! Nem tudok ilyet. Ez is csak egy divat hóbort, amiből a tulajdonosok jól megszedik magukat!
2011. jún. 10. 20:17
15/16 anonim válasza:
Igen külföldön is nagyon durván meg a facebook! Én szeretem, mert így többet megtudhatok az ismerőseimről pl. milyen zenét hallgat, kedven filmjei, fényképeket nézek róluk, néha beszélgetek, videókat megosztok stb. Szerintem jó (bár sajnos a számítógép igen csak lecsökkenti a személyes beszélgetések számát, szinte mindenki chat-en beszél :S )
2011. jún. 11. 01:09
16/16 anonim válasza:
Remélem hamarosan vége lesz! Komolyan ilyen gyökér játékok mennek hogy aki lájkol leszopom meg kap egy puszit meg ilyenek. Ennyire unatkoznak? Menjenek, beszéljenek meg egy talit és meg van oldva. Amúgy meg az oldal egy "BUG"-os szhar! Fele angol fele magyar...Már kezd unalmassá válni hogy még suliban órán is ezt nyomják mobilon. Meg irogatják hogy utálom a matekot. Mhg hogy szhartam 2-t. Kit érdekel???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!