Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mióta van MO. -n ez a nagy...

Mióta van MO. -n ez a nagy facebook-őrület, és várható-e, hogy valamikor lecseng?

Figyelt kérdés
Úgy fog-e járni, mint a myvip,iwiw stb.
2011. jún. 8. 14:02
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Jah és még az, hogy külföldön is ennyire népszerű ez a közösségi oldal?
2011. jún. 8. 14:14
 2/16 P.O.C. ***** válasza:
Nem mindenki "őrül" ebbe bele. Én pl. egyiken sem vagyok fent, mégis megvagyok. :P
2011. jún. 8. 14:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok fent! De már kürvára unom, hogy vízcsapból is ez a fos folyik! Remélem én is hogy hamarosan vége lesz ennek a baromságnak! Az iwiw-re egy példa: párom főnöke azzal szórakozik napközben /mivel "kötetlen" munkaidőben, de 8-16-ig dolgoznának/, hogy aki fent van a kollégák közűl az iwiw-en vagy bármi ilyen fos helyen, megnézi mikor jelentkezett be utoljára munkaidőben és számonkéri tőle a látogatás okát! Na többek között ezért sem szabad az ilyen helyeken regisztrálni, mert ezzel egy nagy nyitott könyvé válik az élete!
2011. jún. 10. 17:25
 4/16 Gugu Gabor ***** válasza:

És mielőtt teljesen leírjuk az egészet és irtóra aggódunk, azért azt se felejtsük el hogy azért van előnye is. És ezeket is mint minden mást lehetne ésszel használni.

Egyébként én nem találom őrületnek, sokaknál napi használatban van ép azért nem fog lecsengeni ép csak megszokott lesz vagy már ma is az mint mondjuk 10 éve a mobil vagy manapság az "okos" telefon.

2011. jún. 10. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Milyen előnye van a Facebooknak? Én egyet sem tudok!
2011. jún. 10. 18:09
 6/16 A kérdező kommentje:
külföldön is ekkora a fb-mánia
2011. jún. 10. 18:25
 7/16 A kérdező kommentje:
?
2011. jún. 10. 18:25
 8/16 Gugu Gabor ***** válasza:

Pld. nekem nem egy volt osztály társam van (még akár általánosból is) akiktől messze sodort az élet.. őket pld megtalálhatom ott.

A csoportoknak köszönhetően elég könnyen egymásra találhatnak azonos érdeklődésű emberek.

Nem azt mondom hogy ezek fantasztikus újdonságok mert külön külön, lehet mondjuk e mailben is poénos képet küldeni nem kell az facebookra ki tenni, vagy ép MSN-en is beszélgethetek másokkal, vagy ép egy honlap fórumán is össze futhatnak az azonos érdeklődésű emberek ép csak a facebook mindezt tudja egyben.

2011. jún. 10. 18:30
 9/16 Gugu Gabor ***** válasza:
Személyes tapasztalatból csak annyit tudok mondani hogy kint is sokan használják, szóval igen.
2011. jún. 10. 18:35
 10/16 anonim válasza:
Ez a "régi barátom fent van ezért én is fent vagyok" szöveg annyira sz*r és szánalmas. A barátaim fele ezzel az indokkal ringatja magát. Én nem vagyok fészbúkon, akivel tényleg szoros a kapcsolatom azt felhívom hébe-hóba, vagy találkozok vele, de az hogy idióta kérdésekkel zaklassam, és másnak a profiljára irogassak és hasonlók, hát köszönöm, de nem. Szánalmasnak tartom!
2011. jún. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!