Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chat.hu-n ha valakivel beszélg...

Chat.hu-n ha valakivel beszélgetek az láthatja az IP címem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 12:30
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

A Chat.hu -s csevej webes felületen zajlik. Nem hiszem, hogy a csevegőpartnered szemét kiverné a te IP címed.

Ahhoz fel kéne törni a Chat.hu -t, weblapot feltörni meg nem tud mindenféle kis nyikhaj. Főleg ha az adott ISP komolyan védekezik ellene.

2011. jún. 6. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de az IP cím amúgy sem titkos, úgyhogy nem értem, hogy miért zavarna, ha látná. Max. azt tudja megállapítani belőle, hogy melyik városban vagy, többet nem.
2011. jún. 6. 12:54
 3/5 anonim válasza:
lehet látni :) nem tudom hol. Amikor 8 évvel ezelőtt csetfüggő voltam, több nevem is volt :$ aztán egy ismerős mondta, hogy tudja, hogy én vagyok, az IP cím miatt :S
2011. jún. 8. 09:16
 4/5 anonim válasza:
Lehet látni. Le akartam rázni valakit, kérdezte, nem futunk-e össze? Mondtam bocsi, de nem vagyok Pesten. Erre írta, hogy de. Hagyott üzenetet, hogy amúgy simán megnézhető az IP cím.
2013. okt. 20. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:
De hogy?
2015. márc. 5. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!