Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook üzenőfal törlése?

Facebook üzenőfal törlése?

Figyelt kérdés
Lehet Facebookon üzenőfalat törölni? Ha igen hogyan? Úgy értem, h teljes falat, hogy ne írhasson rá senki.
2011. máj. 30. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Magát az üzenőfalat nem törölheted, de az adatvédelmi beállításoknál beállíthatod ki írhat az üzenőfaladra.
2011. máj. 30. 21:36
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi : ]
2011. máj. 31. 15:36
 3/7 anonim válasza:

Törölhető ill felfüggeszthető!

Profilom->Adatvédelmi beállítások->Customize settings (egyénre szabás)->Things others share(egyéb dolog megosztása)->Friends can post on my Wall( barátok írhatnak a falamra)-nál kell a pipát eltűntetni és így az engedélyt törölni.

Ennyi! :)

2011. aug. 20. 07:04
 4/7 anonim válasza:
Én nem tudom törölni így!!!! Megváltoztak a beállítások vagy nemtudom... HOgyan kell??
2011. szept. 15. 16:35
 5/7 anonim válasza:
Én is szeretném törölni az üzenőfalam,vagy legalábbis levédeni,hogy csak én láthassam,de sajnos sehol nem találom.
2011. szept. 26. 17:34
 6/7 anonim válasza:

Fiókbeállítások -> bal oldalon a szövegben:privacy preferences -> Adatvédelmi beállítások -> How you connect -> Who can post on your Wall? -> nnna ott: "Csak én"

Sok sikert!

2011. okt. 23. 02:37
 7/7 anonim válasza:
Ezzel csak azt értem el,hogy senki nem tud rá írni. De azért köszi. :)
2011. okt. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!