Ez jó sávszélesség? 4096 kbit garanált letöltési sávszélesség,1024 kbit garanált feltöltési sávszélesség.
Sajnos ez egy ilyen üzlet... ha nincs konkurens, akkor annyit kérnek és olyan lassú sebességet szolgáltatnak, amennyit nem szégyellnek. Jó, persze el kellett odáig húzni a vezetéket, de így is rengeteget kaszálhatnak a befektetett munkához képest.
Gondoljunk bele... a Digi a 80/25-ös csomagjáért 4700 Ft-ot kér és korlátlan adatforgalmad lehet, ez a szolgáltató pedig a 4/1-es csomagjáért kér 5000 ft-ot és 100GB-os adatforgalom limitje van.
Arra lennék kíváncsi ha véletlen túllépném a 100G adatforgalmat, azt hol tudnom megnézni, vagy egyáltalán van ilyen lehetőség?
A 100G a film letöltéseket is számolja, ha például egy 1,3 gb akarok leszedni? Vagy mik azok a dolgok amitől túlléphetem a max adatforgalmat?
Bocsi a sok kérdésért, de tényleg nem vagyok egy nagy tudású ilyen téren. :$
Adatforgalom. Ebbe minden beletartozik. Amikor szöveget írsz be egy fórumra az is ugyanolyan adat, mint egy film. Vagyis ebbe a böngészés közbeni adatforgalom, a filmletöltés, YouTube videók nézése, stb., minden beletartozik.
Azt nem tudom, hogy ennél a szolgáltatónál van-e olyan felhasználói menüpont a weboldalukon, amivel követni tudod az adatforgalmadat, UPC-nél tudom, hogy van.
Telepíthetsz külön programot, ami az adatforgalmadat számolja, most nem jut eszembe a neve, Google-n nézz utána... adatforgalom figyelő címen pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!