Ez jó sávszélesség? 4096 kbit garanált letöltési sávszélesség,1024 kbit garanált feltöltési sávszélesség.
ezzel pontosan 4096/8-al tudsz letolteni, vagyis: 512KB/s
felfele pedig 1024/8, ami: 128KB/s
gondolom latod mi a helyzet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Elsősorban a letöltési sebesség az ami nálunk mérvadó!
Egyáltalán nem jó. Ezzel pl. YouTube HD videót se tudsz nézni (csak ha előtte sokat vársz, hogy betöltődjön).
Ez a sebesség 4/1 MB/s.
Ha ezt összehasonlítod azzal, hogy pl. a Digi-nek a legkisebb csomagja 20/10 MB/s, akkor gondolom látod az eltérést.
Szégyen, hogy 2011-ben valamelyik szolgáltató 4/1-es netet árul. Persze, ha nincs más szolgáltató a közelben, akkor megteheti, mert úgyis őt választod...
én nem tudok olvasni, vagy mi?
azt írta, hogy ennyi a garantált sávszélesség.
és a maximális le feltöltés mennyi?
Az nincs feltüntetve, hogy mennyi a maximális....
Barátomnak is 512kb/s van és neki tök hamar lejön minden, például filmek, vagy ha youtube-on nézünk egy videót akkor sem kell leállítani míg a piros csík végig nem megy, neki 512kb/s van.
oké ha nincs más szolgáltató akkor nincs is választási lehetőséged.
De arra vigyázz, mármint amennyire én nézem, ha a havi adatforgalmad 100GB fölé megy, akkora magasabb kategóriába tesznek(nálam a havi adatforgalom kb 1TB)
Hát, ha nincs másik szolgáltató, akkor nincs miről beszélni :)
Egyébként a garantált tényleg azt jelenti, hogy annyi a minimum. Kérdés, hogy a maximum ennél mennyivel nagyobb. Ez valószínűleg a vonal terheltségétől függ... reménykedj, hogy amelyik vonalon te vagy, ott nem nagyon töltögetnek az előfizetők, mert akkor gyorsabb lesz :)
Ettől függetlenül ez egy nagyon lassú szolgáltató, a normális optikai szálat használó netszolgáltatók leglassabb csomagjai is 5-10-ese ennek a szolgáltatónak a leggyorsabb csomagjánál.
Persze, ha eddig se volt gyors interneted, akkor nem hiszem, hogy zavarni fog, de én pl. meghalnék, ha 4/1-es netem lenne a jelenlegi 80/25-ös Digi-m helyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!