T-mobile-os mobilnetem van, ami ma lefagyott és. Többi lent?
Figyelt kérdés
...mivel nem reagált semmire, letöröltem a a laptopopról a mobilnet programját és mikor újra fel akartam rakni, azt írta ki, h vmi Speedmanager/ByteMobil Client program-ot törölnöm kellene h újra tudjam rakni a programot(ez blokkolja a telepitést)...csak az a baj h sehol sem találom a gépemen ezt amit le kéne törölnöm. Hiába írtam keresőbe , stb..
Ilyenkor mit lehet csinálni?
2011. máj. 26. 19:20
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg a Ccleanert futtatni, ez talán eltünteti a fájlt. Persze az Ashampoo cég Win Optimiser-e is segíthet. ja és elötte húzd ki a pendrive-t. Én a Vodánál jártam meg. akkor kihúztam a sticket, Revo uninstallerrel töröltem mindent, majd újra csatlakozás után rendben elindult a telepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!