Facebook kockák, miért ott élitek az életeteket?
Figyelt kérdés
most komolyan kérdezeem, aki minden fél órában kiírja, hogy mit csinál, az miért teszi? Kit érdekel? MIért nem a való életben élnek, baráűtkoznak? Sajnos úgy tapasztalom, hogy egyre többen vannak ilyenek, sőt olyan ismerősöm is van, akinél szinte csak ez az egy téma van, hogy mi van fent facebookon. Szerintetek ez normális dolog?2011. máj. 11. 16:03
11/17 anonim válasza:
Az első válaszolóval 100%-ig egyetértek; be kéne szüntetni azt a szennyoldalt, engem is rohadtul idegesít, hogy egyeseknek még az oxigénnél is fontosabb.
12/17 anonim válasza:
Gratulálok, te is csak fröcsögni tudsz.
13/17 anonim válasza:
Nem tudhatom milyen vagy,de pusztán a kérdésedből egy olyan csakazajóaminekemjó és mindenkihülyeakimáshogyangondolja típus vagy.De nem baj,ha minden jól megy majd okosodsz idővel.
Ja és nem a Facebookot védem,mert nekem még regisztrációm sincs,de aki szereti,foglalkozzon vele amennyit akar,nem érdekel.
14/17 A kérdező kommentje:
igazából nem annyira érdekel, hogy mi jön át a kérdésemből neked :) Nem tartom magamat butának azért mert a facebookos ismerkedés helyett inkább társaságban vagyok, túrázok, sportolok, olvasok, stb. Persze nem baj, hoyg nem mindenki ezt csinálja mint én,de szeirntem egy bizonyos szinten az internetezés (facebookozás) sem egészséges.
2011. máj. 11. 19:10
15/17 anonim válasza:
Ott a pont kérdező. Az előbbi beszólónak, aki szerint meg csak fröcsögni tudok, tőle megkérdezem: Szerinted normális az, hogy minden tini, és lassan már a negyven évesek is a Facebookon lógnak, és kezdünk átmenni abba, hogy "Akinek nincs Facebookja, azt emberszámba se vesszük"? Szerintem nem ártana elgondolkodnod, mielőtt beszólsz, ugyanis szerintem elég gáz, hogy lassan ez az élet, pont ez, és ahogy a kérdező is mondta, a személyes - nem internetes - kapcsolatok meg a sarokba vannak dobva... persze lehet valamilyen szinten a Facebookot, is használni, de így, ahogy egyesek ma teszik órák hosszat a gép előtt ülve? Ennek már semmi jó oldala nincs, már bocs.
16/17 anonim válasza:
Te voltál türhő, nem én szóltam be. Csak elmondtam a véleményem.
És az élő kapcsolatok nincsenek a sarokba dobva.
De ha így állsz hozzá, szívből kívánom, hogy fészbuk nélkül jelentkezz állásajánlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!