Facebook kockák, miért ott élitek az életeteket?
Figyelt kérdés
most komolyan kérdezeem, aki minden fél órában kiírja, hogy mit csinál, az miért teszi? Kit érdekel? MIért nem a való életben élnek, baráűtkoznak? Sajnos úgy tapasztalom, hogy egyre többen vannak ilyenek, sőt olyan ismerősöm is van, akinél szinte csak ez az egy téma van, hogy mi van fent facebookon. Szerintetek ez normális dolog?2011. máj. 11. 16:03
1/17 anonim válasza:
Én megszüntetném a Facebookot úgy ahogy van...és az összes felhasználójának Commodore szgépet adnék...
2/17 anonim válasza:
Elment a kedvünk a való életben barátkozástól,az olyanok miatt mint te.
3/17 A kérdező kommentje:
hát én is az tuti.
2011. máj. 11. 16:10
4/17 A kérdező kommentje:
mert én milyen vagyok? :D
2011. máj. 11. 16:10
5/17 anonim válasza:
egyetértek kérdező:/ engem is idegesít, mikor mindent kiírnak. Bár ha még van értelme akkor elmegy, de mikor idézeteket kiírnak, meg olyanaokat, hogy jajj Istenem.. és akkor vki megkérdezi mivan, és azt írja ez nem facebook téma -.-"
6/17 anonim válasza:
Az Facebook is olyan, mint az internet. Lehet jó és rossz dolgokra használni egyaránt. Aki unatkozik a munkahelyén annak a Facebook remek szórakozás, gyorsabban megy az idő. A Facebook kényelmes, mert nem kell felemelned a segged a karosszékből, hogy kapcsolatba kerülj másokkal...
Olyan ez, mint a a szex, van akinek elég ha szexfilmeket néz a képernyőn, van aki élesben csinálja. Döntsd el melyik a jobb... :)
7/17 A kérdező kommentje:
persze más ha pl munkahelyen vagy, de pl annyi korosztályombeli van (18-19) akik annyi minden mást is csinálhatnának, de nem , mert inkább ott ülnek a gép előtt. Meg igazából azt sem értem, hogy miért kell közölni, hogy éppen hol vannak, mit csinálnak.
2011. máj. 11. 16:20
8/17 anonim válasza:
Aki idegesít, miért nem tiltod le? Én soha nem írok ki semmit, csak az üzenetküldést használom, sms helyett. Ha megszüntetnék, nagyon pipa lennék, évi tizenezer forintot lehet spórolni vele.
9/17 A kérdező kommentje:
nem tiltok le senkit, de nem is gyakran lépek be. Tényleg azért jó dolog, mert nem kell telefonálni, smsezni, itt van ez. Csak zavaró pl, hogy ha elmegyek valahova a társaságban is sokan telófb, miközben beszélgetnénk mondjuk, meg az hogy régi ismerőseim sem azzal jönnek, hoyg hát találkozzunk, hanem gyere már fel fb-re mondd el miújság veled. Szóval ez olyan természetesé vált...
2011. máj. 11. 16:23
10/17 anonim válasza:
Van olyan aki ezzel csesz el több órahosszákat? Mi a fenét lehet rajta ennyi ideig csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!