Hallottatok már olyan SPAM-ről, ami csak egy felkiáltójelet küld olyan e-mail címre, ami egy msn fiók?
Mellékelt kijelentéseddel, elárulod, hogy te vagy az én problémám okozója és válaszolsz nekem.
Arra pedig igazán nem vagyok kíváncsi.
Egy teljesen már helyen volt ez meghatározva, hogy 2 e-mailről van szó, így BUKTA neked!
Olvasd:
"Itt nem 1 db. e mailről van szó! Hogy jobban lássátok. két e mail ment másodpercre pontosan ugyanabban az időben ugyanattól a feladótól ugyanannak a címzettnek a fejlécen két különböző tartalommal. Manuálisan lehet két ilyen mailt küldeni egyszerre, másodpercre pontosan?
Naná, hogy mehet 2 mail egyszerre, sőt több is.
A rendszer először nem tudta elküldni, majd utána elment.
Nincs ezen mit ragozni.
A turkászolás eredménye egy félrekattintás, amiből nem lehet kimászni.
Én nem azért írok erre az oldalra, hogy az válaszoljon, aki épp tette ezt velem, hanem , hogy értelmes emberek adjak nekem segítséget!
Így továbbiakban nem vagyok kíváncsi a válaszaidra, sőt a szabályzat szerint vitába se elegyedjünk, így léptem, mert én szabálybetartó ember voltam, vagyok és az is maradok!
Tisztelt Kérdéskiíró!
Ez az oldal azért van, hogy olyan kérdéseket tegyenek fel, amikre nem tudnak választ az emberek. És azért teszik fel, mert bíznak az itt választ adók tudásában, ismeretében. Úgy látom Te ezt nem fogadod el, mert valószínű nem olyan választ kapsz amit vársz. Akkor meg minek a kérdés kiírása? Pedig biztosan olyan válaszol akinek szakmája, és otthonosan mozog a témában. Olyan kérdéseknek itt nincsen helye amire a feltevő a saját szájíze szerinti választ várna.
A saját sérelmeiddel meg ne itt foglalkozzál, ha nem menjél valami lelkisegély-szolgálati pletykaoldalra. Az neked való barátom! Ha meg valakivel bajod van, azt személyesen rendezzétek le, ne itt teregesd a szennyeseidet!
Valószínű azért tetted fel a konkrét kérdést mert tisztába szeretnél vele lenni. Konkrét választ kaptál olyantól aki ért is hozzá. Nem hinném, hogy ez alapján illetékes vagy kiosztani, provokálni őket.
Kommentjeid hangviteléből úgy tűnik neked személyiségzavarod van!
Bocsánat a szókimondásért, de itt nem jó helyen jársz!!! Etikátlan témában kezdtél oda nem illő oldalon.
Azért töbségében értelmes emberek látogatják az oldalt!
Köszi a jellemednek megfelelő gagyi választ!
Mivel problémám megoldása már folyamatban van nincs szükségem ilyen "szakemberes" oldalra:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!