Hallottatok már olyan SPAM-ről, ami csak egy felkiáltójelet küld olyan e-mail címre, ami egy msn fiók?
Privát véleményem: jó, hogy van már ez a SPAM történet, amire ráfoghatunk minden emberi balgaságot, kíváncsiságot.
Így bármit megtehetsz, beletúrsz más privát szférájába, anélkül, hogy valami büntetésben részsülnél.
Így hát csak folytasd továbbra is majd jön a nagy koppanás ideje!!!!!!!!!!
" A SÉRTETT "
Tuti? Miért is?
És, hogy kihasznál msn fiókot? Senki,de, ha belemész az msn-be jobb oldalon írja, hogy X üzeneted érkezett.
Ha pedig kíváncsi vagy, akkor megnézed.
És, ha van egy olyan zaklatód, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat az élete párjával, akkor ! jelet küld neki.
De lehet, hogy éppen a szokásos kutaszkodása alatt egy véletlenül sikerült kattintás eredménye, amelyből most nem bír kimászni.
tudod, akkor elhinném, hogy vírus, ha nem lenne olyan előzménye, ami már büntetendő!
Felhívnám a figyelmedet a következőkre, melyet ide copyzok:
# Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
# Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Senki nem agyatlan és nem nyitogat semmit!!!
Úgy gondoltam, ez egy nyilvános oldal, melyre azok válaszolnak, akik tudnak is valamit érdemben.
De tévedtem, így nem süllyedek olyan szintre ,hogy ezen helyen bárkivel is vitába bocsátkozzam!
Ismerem a szabályzatot, hisz elfogadtam a regisztrációmnál.
Hozzászóltam érdemben, mert értek hozzá...
Talán az "agyatlan "kifejezést mellőzd, nem gondolnám ide való szöveg.
Hisz senkinek semmiféle vírusnyitogatásáról nem volt szó.
A válaszod nem a feltett kérdésre volt. Olvasd inkább el jobban elazt a szabályzatot!
Itt nem 1 db. e mailről van szó! Hogy jobban lássátok. két e mail ment másodpercre pontosan ugyanabban az időben ugyanattól a feladótól ugyanannak a címzettnek a fejlécen két különböző tartalommal. Manuálisan lehet két ilyen mailt küldeni egyszerre, másodpercre pontosan?
Egyben valaki megmagyarázná ezt az üzenetet, mert az egyik mail mellett ez jött ki:
codebase=” [link]
/flash2
/cabs/swflash#version…..
ID=banner_43005;
WIDTH=160
HEIGHT=600>
swLiveConnect=TRUE
WIDHT=160
HEIGHT=600
QUALITY=autohigh
allowScriptAcces=”alway
TYPE=”application/x-
Shockwave-flash”
PLUGINSPAGE=” http://v……
/shockwave/download
/index.cgi?P1_Prod_Versi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!