Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baja a wi-fimnek?

Mi a baja a wi-fimnek?

Figyelt kérdés
A gép felismeri, a laptop is megtalálja a jelet, csatlakozik is, de mind kettő azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat. Létezik, hogy nem jó a be/ki menet? Már végigpróbáltam az összes kimenetet de egyikkel sem lett jó. Modemről hibátlan a net...
2011. máj. 4. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Üdv:)

Szerintem a routeren kellene állítani. Milyen net és milyen router?

2011. máj. 4. 18:03
 2/7 A kérdező kommentje:
asus WL-520GC a nethez meg nem értek UPC-s :D
2011. máj. 4. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

szia:D a modemet és a routert összekötő kábelt olyan helyre kell bedugni ami felett ott van a wan felirat vagy nincs számozása, ilyesmi..

Böngésződbe írd be, hogy 192.168.1.1. vagy 192.168.2.1. majd nyomj entert, persze úgy, hogy csatlakozva legyél a routerhez. utána meg nem tudom, keress olyan helyet, ahol a dns címet be lehet állítani automatára vagy valami ilyesmi.. én nem annyira értek ehhez, de ezt kell beállítani asszem :D

2011. máj. 4. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszerűen rosszul van konfigolva a router.
2011. máj. 4. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv

azt sajnos nemtudom hogy a upc s nethez kell e felhasználo név vagy jelszó de ha kell

akkor azt ugyan ugy kell beálitani mind ahogyan a gépen szoktad

A router Ip cime a hozzá kapot kis cd n is rajtvan általába pdf formátumba

Ezt beirod a cimsorhoz: 192.168.1.1

WL-520gC Default Password:

admin

WL-520gC Default Username:

admin

Itt sok segitséget találsz

[link]

2011. máj. 4. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Zsíír köszi a segítségeket, ez az utolsó sokat segített én mást pipáltam be mint kellett volna:P most már jó. Kva boldog vagyok :D Köszi
2011. máj. 4. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen :))
2011. máj. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!