Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen jellegű kárt, bonyadalm...

Milyen jellegű kárt, bonyadalmakat okozhat a spam vírus?

Figyelt kérdés
A napokban az egyik ismerősöm közölte velem, hogy az én e-mail címemről kapott két levelet ami érthetetlen tartalmú volt. A két levélnek más volt a tárgya, de másodpercre pontosan egy időpont volt a feladás dátuma, ami szerintem manuálisan lehetetlen. kellemetlen helyzetbe kerültem, mert az én e-mail címem volt a feladó, viszont én az egészről semmit sem tudtam,de az elküldött levelek mappában, sem a törölt levelek mappában sem szerepelt. Más sem férhetett a címemhez. Szóval lehetett ez valamilyen spam vírus ténykedésének eredménye? És milyen jellegű dolgokat művelhet az ilyen vírus?
2011. ápr. 29. 13:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak hogy a hozzászólásodnál nem jelenik meg ez a felirat, csak az én feltett kérdésemnél.
2011. máj. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!