Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem tudom t-home internet...

Mért nem tudom t-home internetre csatlakoztatni a laptopot?

Figyelt kérdés

Na, kicsit bonyolult bocsi...

Kaptunk kölcsön egy laptopot, és ki szeretnénk próbálni rajta az internetet, gondoltuk ha van, hát mért ne?

Viszont nem tudjuk rá csatlakoztatni a netet, vagyis t-home netünk van (igen, routeres a modem meg minden), de a PC-re kábelen megy, de elvileg van wireless net, is nem? Tehát hogyan kéne csatlakoztatni a notebookra? Megpróbáltuk kábellel is, de azzal meg nem működik. Megpróbáltam a csatlakozásnál kiválasztani a szélessávút, beírtam a jelszót meg mindent, de nem jön létre a kapcsolat...

Előre is köszi, egyébként teljesen hülyék vagyunk a technikához bocsi :$ :D

Légyszi a kioktató válaszoktól kíméljetek...

2011. ápr. 24. 10:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

igen, láttam. mindenhol megpróbáltam...

de sehol sem találok ilyet...

egyébként ha kábelt teszem át a laptopba akkor is működnie kéne, nem? mert amúgy úgysem műkszik :/

de aranyos vagy, hogy segítesz, köszi :)

2011. ápr. 24. 11:47
 12/15 legendavagyok01 ***** válasza:
Ha kábellel dugod össze, akkor is be kell állítani, hogy csatlakozni tudj hozzá, automatikusan nem fog menni.
2011. ápr. 24. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:
ebbe esetleg tudnál segíteni? mert egyszerre kettővel úgyse fog senki netezni... :')
2011. ápr. 24. 11:54
 14/15 legendavagyok01 ***** válasza:

Ha xp oprendszer van a gépen:

[link]

Ha windows 7:

[link]

2011. ápr. 24. 11:57
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a linkeket :) , a windows 7-es linkkel megpróbáltam ( bár ezt már egyszer végig csináltam), de azt írja ki hogy nem azonosított hálózat, meg hogy a távoli kiszolgáló nem válaszol... pedig szerintem a jelszóval nincs baj, ha esetleg...
2011. ápr. 24. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!