Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem tudom t-home internet...

Mért nem tudom t-home internetre csatlakoztatni a laptopot?

Figyelt kérdés

Na, kicsit bonyolult bocsi...

Kaptunk kölcsön egy laptopot, és ki szeretnénk próbálni rajta az internetet, gondoltuk ha van, hát mért ne?

Viszont nem tudjuk rá csatlakoztatni a netet, vagyis t-home netünk van (igen, routeres a modem meg minden), de a PC-re kábelen megy, de elvileg van wireless net, is nem? Tehát hogyan kéne csatlakoztatni a notebookra? Megpróbáltuk kábellel is, de azzal meg nem működik. Megpróbáltam a csatlakozásnál kiválasztani a szélessávút, beírtam a jelszót meg mindent, de nem jön létre a kapcsolat...

Előre is köszi, egyébként teljesen hülyék vagyunk a technikához bocsi :$ :D

Légyszi a kioktató válaszoktól kíméljetek...

2011. ápr. 24. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ismerősöm valamilyen netkártyával tudott csatlakozni a notebookjával :)
2011. ápr. 24. 10:19
 2/15 anonim ***** válasza:

üdv

1 kérdés routeren keresztül kábellal csatlakoztatok a laptophoz? vagy simán modemen keresztül?

2 kérdés laptop márkája? az is lehet hogy nem tartalmaz wifit.

3 kérdés a routerba bekapcsoltátok a wlant?

2011. ápr. 24. 10:27
 3/15 legendavagyok01 ***** válasza:

Hát ha wireless routered van (mondjuk van antennája)és be van állítva akkor lehet vezeték nélküli neted.

Ha meg az asztali gépen működik a kábellel, akkor a laptopnál is kellene (feltéve hogy a laptop is jó, hálókártya működik és driver is fenn van). Pontosan ugyanúgy kell beállítani mint az asztali gépen, így nincs különbség.

2011. ápr. 24. 10:29
 4/15 A kérdező kommentje:

wireless routerről netezünk PC-n..

siemens, ennél többet nem tok, mintha azt mondták volna hogy neteztek már rajta... mármint wifivel... de nem tom :$

a wlan világít a routeren, akkor be van kapcsolva, nem?

eddigi segítséget is köszi^^ :)

2011. ápr. 24. 10:53
 5/15 legendavagyok01 ***** válasza:
A laptop alján ott kell lenni a pontos típusnak (sőt még ennél jóval több infónak is...). Az azért segítene nekünk.
2011. ápr. 24. 11:00
 6/15 A kérdező kommentje:

FUJITSU SIEMENS computers AMILO Li 1705

erre gondoltál?

bocsi, tudom fárasztó lehetek a tudásommal :/ :')

2011. ápr. 24. 11:04
 7/15 legendavagyok01 ***** válasza:

Ez wlan-os, ha minden jól van beállítva rajta, akkor a következőt nézd meg:

Start-Vezérlőpult-Hálózati kapcsolatok-Vezeték nélküli kapcsolatok (ha van ilyen, akkor jobb gomb rajta, Tulajdonságok, ablaknál Vezeték nélküli hálózatok, Vezeték nélküli hálózatok megtekintése. Van-e valami.

2011. ápr. 24. 11:25
 8/15 A kérdező kommentje:
öhm, a hálózati izékig eljutottam, meg a vezeték nélküliig is, de nem lehet jobb klikkezni.. :(
2011. ápr. 24. 11:37
 9/15 legendavagyok01 ***** válasza:
Dupla bal?
2011. ápr. 24. 11:40
 10/15 legendavagyok01 ***** válasza:

Itt egy link:

[link]

A 4. pontig menj le, ott találod leírva, amit keresnénk.

2011. ápr. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!