Mért nem tudom t-home internetre csatlakoztatni a laptopot?
Na, kicsit bonyolult bocsi...
Kaptunk kölcsön egy laptopot, és ki szeretnénk próbálni rajta az internetet, gondoltuk ha van, hát mért ne?
Viszont nem tudjuk rá csatlakoztatni a netet, vagyis t-home netünk van (igen, routeres a modem meg minden), de a PC-re kábelen megy, de elvileg van wireless net, is nem? Tehát hogyan kéne csatlakoztatni a notebookra? Megpróbáltuk kábellel is, de azzal meg nem működik. Megpróbáltam a csatlakozásnál kiválasztani a szélessávút, beírtam a jelszót meg mindent, de nem jön létre a kapcsolat...
Előre is köszi, egyébként teljesen hülyék vagyunk a technikához bocsi :$ :D
Légyszi a kioktató válaszoktól kíméljetek...
üdv
1 kérdés routeren keresztül kábellal csatlakoztatok a laptophoz? vagy simán modemen keresztül?
2 kérdés laptop márkája? az is lehet hogy nem tartalmaz wifit.
3 kérdés a routerba bekapcsoltátok a wlant?
Hát ha wireless routered van (mondjuk van antennája)és be van állítva akkor lehet vezeték nélküli neted.
Ha meg az asztali gépen működik a kábellel, akkor a laptopnál is kellene (feltéve hogy a laptop is jó, hálókártya működik és driver is fenn van). Pontosan ugyanúgy kell beállítani mint az asztali gépen, így nincs különbség.
wireless routerről netezünk PC-n..
siemens, ennél többet nem tok, mintha azt mondták volna hogy neteztek már rajta... mármint wifivel... de nem tom :$
a wlan világít a routeren, akkor be van kapcsolva, nem?
eddigi segítséget is köszi^^ :)
FUJITSU SIEMENS computers AMILO Li 1705
erre gondoltál?
bocsi, tudom fárasztó lehetek a tudásommal :/ :')
Ez wlan-os, ha minden jól van beállítva rajta, akkor a következőt nézd meg:
Start-Vezérlőpult-Hálózati kapcsolatok-Vezeték nélküli kapcsolatok (ha van ilyen, akkor jobb gomb rajta, Tulajdonságok, ablaknál Vezeték nélküli hálózatok, Vezeték nélküli hálózatok megtekintése. Van-e valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!