Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy hálózati kábel nincs...

Egy hálózati kábel nincs bedugva- pedig bevan?

Figyelt kérdés

Adsl csatlakozás wan miniport pppoe-n keresztül (felhaszn név jelszóval) első hibaüzenet, nem lehet elérni a célt. Rájöttem, hogy kéne normális driver a hálókártyához. ok leszedtem, feltettem.

Majd kiírja: egy hálózati kábel nincs bedugva.

Gondoltam biztos rossz drivert raktam fel, megnéztem a hálókártya típusát (D-link dwl g510) leszedtem a hozzá tartoozó drivert erre kiad egy másik üzenetet miszerint: 678: a távoli számítógép nem válaszolt..(?)

2011. ápr. 21. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most végül is mi a gondod,hogy kiírja ezt a nincs kábelt,vagy pedig,hogy nem tudsz fölcsatlakozni ?
2011. ápr. 21. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a szerver nem válaszol akkor meg kell kérdezni a szolgáltatót mert a PC-d megpróbált vele kapcsolatba lépni. Milyen OP-rendszered van?
2011. ápr. 21. 15:23
 3/6 A kérdező kommentje:

nem tudok netre csatlakozni

xp sp3

2011. ápr. 21. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
mellesleg minden led világít aminek kell modemen, routeren is, kábel nincs megtörve. Win reinstall volt csak.
2011. ápr. 21. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát lefuttatnám a Hálózat beállítása varázslót -jó adatokkal- és máris befog léptetni.
2011. ápr. 21. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
legrosszabb esetben, Hálókártya csere...
2011. ápr. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!