Hogyan kell beüzemelni egy asus wl-520gc wifi routhert?
Figyelt kérdés
Rádugtam a gépre és a modemmel is összekötöttem, de nincs internet kapcsolat, hol kezdjek neki a beállításoknak vagy akárminek, hogy működjön?2011. ápr. 20. 15:09
1/4 legendavagyok01 válasza:
Úgy, hogy elolvassuk a használati utasítást. Ha nem kaptál, átvertek, ha nem magyar, nem felelnek meg a magyar jogszabályoknak.
Na mindegy, itt van a magyar nyelvű:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt a linket már letöltöttem de nem engedi megnyitni a gépem... használati utasítás nincs, mert hawer adta ő neki meg nem tudom honnan volt
2011. ápr. 20. 15:53
3/4 legendavagyok01 válasza:
Ez egy zip fájl, a total commanderrel is ki lehet csomagolni (Fájl/Kicsomagolás). A fájl pedig pdf, ezzel olvasható pl.:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezzel már megnyitja :)
2011. ápr. 20. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!