Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay, paypal? SOS! Bővebben lent.

Ebay, paypal? SOS! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Vásároltam ebay-ről egy nyakláncot, csináltam 'paypal account'-ot is, de amikor fizetni akarok, akkor be kell írnom a kártya számát, lejártát, és azt a 3 jegyű számot a hátuljáról, ezt meg is teszem, de ezt írja ki: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department.

Most mit csináljak? Valaki ha tud kérem segítsen, mert nagyon sürgős lenne. Takarékszövetkezetes vagyok, VISA kártyám van. Kellene már fizetnem, de nem engedi:( Nagyon fontos lenne! SOS! Köszönöm előre is a segítséget!! Minden jót, üdv!

2011. ápr. 13. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez a kártya elutasítva a kártyát kibocsájtó bank által. A részletekért, hogy mi az oka az elutasításnak, fordulj a kártyakibocsájtó ügyfélszolgálati osztályához.

Ez a lényege a szövegnek. A valóságban valószínűleg nincs engedélyezve a kártyádon az hogy ilyen típusú elektronikus vásárlás keretén belül terheljék. Ezt a Takarékszövetkezettel egyeztesd.

További segítségért írhatsz privátban is.

2011. ápr. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!