Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay, Paypal - hogy is van ez...

Ebay, Paypal - hogy is van ez pontosan?

Figyelt kérdés

Szeretnék Angliából néhány könyvet rendelni, most fogok regisztrálni.

Ahogy "magyar" ebay-n kiírja a termék árát és a szállítási költséget - csak annyit kell fizetnem, vagy más díjakkal is számolnom kell?

Paypalhoz elég egy sima CIB-es kártya is? Igaz, hogy nem kell a Paypalos számlára áttenni pénzt, hanem anélkül is át tudják vezetni?

Köszönöm..! :-)

2010. dec. 2. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is most mentem végig a dolgon :)

Paypalhoz elég egy sima számla is igen, viszont ahhoz, hogy tudjál közvetlenül a kártyáról utalni, hitelesíteni kell a bank kártyádat.

Ami úgy megy, hogy ők levonnak tőled 400 Ft-ot, majd az egyenlegednél meg tudod nézni a kódot (egy négyszámjegyű szám) amit az oldalon be kell ütni. Ezután tudsz utalni közvetlenül kártyáról is. Ezért egyszerűbb, ha neten tudsz nézni számlakivonatot, így kapásból aktiválni tudod, nem kell várni, amíg megkapod a kivonatodat :)

Más díjakkal nem kell számolni, hacsak nem vám köteles terméket rendelsz, vagy nincs 40 dollár felett (én most emiatt izgulok, mert csak utólag sikerült megtalálni ezt, és rendeltem egy órát amerikából... Majd meglátjuk :) ).

Az ár + szállítási költség, amit szintén megadnak.

Illetve majd össze kell kapcsolni az Ebay-t a Paypal accountal, erre keress rá a súgóban, szépen részletesen le van írva, hogy hova kell kattintani, pár perc az egész :)

2010. dec. 2. 10:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos nekem nem elég a cibes számlám, beszéltem a bankkal is. Mondták, hogy internetes kártyát, v dombornyomottat kell igényelni...:(
2010. dec. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!