Magyarországra melyik ország (ok) felől jön az internet?
Figyelt kérdés
És nálunk előfordulhat, ami Örményországban, h átvágnak egy kábelt, és az ország nagy részén megszűnik a net?2011. ápr. 7. 17:06
1/4 anonim válasza:
Ehhh...az internet az nem olyan mint az olaj, meg a víz, könyörgöm :D az internetet itthon is sugározzák, az űrből is sugározzák (műholdas net), és a hazai szolgáltatók se külföldről "importálják"...csókolom, kérnék 3 kiló internetet, nem kell becsomagolni, köszönöm...
3/4 A kérdező kommentje:
Első, értem amit mondasz, de akármilyen formában is kapcsolódunk a nethez, mindig bizonyos állomásokon keresztül érhetünk el egy ip-címet. Szal arra lennék kíváncsi, h egy külföldi címet milyen országokon keresztül érhetünk el.
2011. ápr. 7. 17:20
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az osztrákok felől jön egy vezeték mi hozzánk. A többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!