Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csinalsz webcimet vagy publiku...

Csinalsz webcimet vagy publikus adatlapot az iwiwen? Miert igen? Miert nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 12:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Elöre is köszi, ha megis valaki erre jar...
2011. ápr. 6. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem csinálok és kiseb rángógörcsöt kaptam amikor beléptem...mire jó ez?Miért legyen publikus adatlap?Az iwiwre regeltem anno nem azért h mindenféle külső oldalakra kivigyék az adataim.Mostmár kicsit fárasztó hogy az embernek mennyi mindent lekell tiltania h világos legyen valaki nem akarja hogy visszaéljenek az adataival.

Ezer módosítás ezer tilás...nem értem mire jó ez.Mégegyszer és sokadjára megfordult a fejemben hogy törlöm magam,.Tiszta big brother az egész már .:)

2011. ápr. 6. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
a webcím amúgy kötelező volt már a belépésnél...én a legegyszerűbbet választottam a nevemből nem kell nekem semmilyen csillivilli fantázianév de ha valaki ettől jobban érzi magát:)
2011. ápr. 6. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Kicsit utánanéztem...hát nemtudom...én úgy gondolom h egy jó állás megszerzéséhez nem az fog vezetni hogy van e publikus adatlapom szerintem van munkáltató akit baromira nem érdekel van e vkinek nyilvános személyes oldala sőt...szerintem az a legjobb ha nincs is manapság annyi közösségi oldal van és az emberek jó része ész nélkül tesz ki minden.Én úgy érzem nem egy szükséges dolog ez több a negatív oldala...de kíváncsi lennék más véleményére is remélem ír még valaki. :-)
2011. ápr. 6. 22:12
 5/8 A kérdező kommentje:

En is igy voltam, amikor beleptem, ahogy az elsö. Amugy is siettem, csak gyorsan egy 1 soros üzit akartam küldeni, erre a föoldal helyett kerdeseket latok. Jo lenne, ha legalabb a föoldalon jelenne meg egy felhivas, vagy mindenkinek egy üzenet, amire akkor kattintok, amikor akarok, ha mar ujitanak. Igy viszont csak azt kerestem, hogyan tudom kesöbbre tolni a döntest. Amugy nem vagyok az ujitasok ellen, mert lehet jobb is az uj, bar tenyleg soknak tünik a valtoztatas az utobbi idöben az iwiwen. A weboldal nekem sem kell egyelöre, kisgyerek mellett es tovabbiakat is tervezünk, igy nem hiszem, hogy sok idöm lenne ilyesmire, ezeket követni, de kesöbb gondolkodok ilyesmiben.

Köszi a valaszokat, es varok meg többet!

2011. ápr. 7. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem és nem is fogok

minden egyes közösségi oldal csak arra jó hogy adatokat lopjanak !!!

PL MIÉRT NINCS LETILTVA A KÖZÖSSÉGI OLDALON A KÉP MENTÉSE FUNKCIÓ??

bárki aki láthassa a képeidet letudja szedni és aljas módon visszaélni vele !!!!

2011. ápr. 12. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:

ez így igaz...de sok esetben ha le is van tiltva akkor is letudják lopni ahhoz hogy normálisan tiltva legyen a kép lopás már gondolom többet kellene kattintaniuk és ugye az nem érdekük hogy nekünk jó legyen....ez a dupla profil is csak egy két embernek jó amúgy tök feleslegesen mennek ki az adatok a világhálóra és értelmetlen is sok embernél..

aki nagyon unatkozik az csinálja :P

2011. ápr. 12. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
és igen én is ezért nem csinálok mert bármilyen adattal visszaélhetnek vki csak azért netezik h mások életét ismerőseit feltérképezze...
2011. ápr. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!