Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetszolgáltatót...

Milyen internetszolgáltatót válasszak? (kifejtés lentebb, kérlek olvasd el)

Figyelt kérdés

Váltás oka az, hogy mostanival nem vagyok megelégedve. MMO-ra is használnám, tehát fontos lenne a stabilitás, mostanival is ez a fő bajom hogy DNS szervert folyton elveszti. Nektek melyik szolgáltató jött be?

Budapest XV. kerületi lakos vagyok, tehát elsősorban környékbeliek válaszát várnám hogy kinél milyen internet van, és mennyire van megelégedve vele.

2011. ápr. 5. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem T-home tv-s internetem van, abszolút semmi hibája nincs, legalábbis a szolgáltatónak. Nálam a router öregedett ki, csodálkozom hogy megy még :).

A lényeg:

Stabil, nekem a 25 megás csomagom van (gyors le és feltöltés), optikai kábeles (ez inkább csak megjegyzés). Ha jó a routered és nem döglik meg naponta 2x-3x akkor javaslom ezt. Persze lehet, hogy ez lakhelyfüggő. Talán még a DIGI-s netet ajánlom abból is a 80 megásat (ár-"érték" arányban jó). Szerintem a DIGI-s net is jó és a UPC fiber power is. Digiről nem tudok nyilatkozni, de a fiber power ismerősömnél pl nagyon bevállt. ;)

2011. ápr. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!