Ha valaki csatlakozik a routeremre, ki lehet deríteni valahogy, milyen oldalakat látogatott?
hát te vagy én nem.
rendszergazda, hackerek, talan azok is akik ertenek a kulonbozo cisco halozatokhoz.
Routere válogatja...nekem pl tört fimrwarem (Vicktek féle tomato) van a routeren és van egy ilyen rész ahol tudom logolni a lekért címeket...és persze külön öröm, h a google-s kereséseket is látom... :)
Visszatérve a kérdésre, elvileg nem tudja lekérdezni, hacsak nincsenek spec. beállítása mint nekem, vagy nm használ egyedi DNS szervert, mert ott is lehet logolni, h mit kér le (pl amíg nem lett fizetős az OpenDNS is tudta ezt). De ezek azért erősen túlmutatnak egy "átlag" felhasználó tudásán. Ha biztosra akarsz menni és megéri neked, akkor használj vmi ingyenes VPNt a titkosításhoz, és akkor semmit nem fog látni belőled...van egy csomó amit lehet ingyen használni, persze nem valami eget rengetően gyorsak, de ingyen van...vagy olcsón magyar szolgáltató is 990/hó-tól...
ui.:a lámaság ellenőrzésére jó, ha megnézed, h hozzáférsz-e a routerhez, csatlakozás után 192.168.1.1 és admin/admin -al próbálj belépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!