Facebook profilomat hibernáltam / deaktiváltam. Ettől mások még látják az adatlapomat?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy lehet végérvényesen törölni?2011. márc. 28. 08:27
1/7 anonim válasza:
Fiók beállítások - Fiók felfüggesztése
2/7 anonim válasza:
végérvényesen törölni nem lehet...
felfüggeszteni lehet, és ilyenkor mások nem látnak már...
3/7 anonim válasza:
És ha többet nem lépsz be, helytakarítás miatt ugyis törlik majd.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha rányomtam arra, hogy "ismerősök keresése", a mail fiókom címtárában szereplő neveket elfogadtam, majd utána azonnal deaktiváltam, azok az emberek ettől látják az oldalt, vagy képet, stb., vagy meg sem tudják nyitni? Vagy ez nem olyan, mint az iwiw volt, hogy a mail címükre kapnak értesítést, hogy fel akarom venni őket?
Bocsánat, de analfabéta vagyok a facebook-féle dolgokhoz. Regisztráltam, de nem értettem az egész lényegét, és azonnal törölni is akartam magam... Szóval a beimportált ismerősök kaptak-e valamiféle infót, ők látják a lapomat / képemet?
2011. márc. 28. 08:49
5/7 anonim válasza:
Végérvényessen nem lehet törölni de asszem hogy ha felfüggeszted akkor eltűnik a profilod
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon törölni akarod magad akkor itt tudod: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 28. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!