Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tp-link TL-MR3220 driverei?

Tp-link TL-MR3220 driverei?

Figyelt kérdés
Van 1 TL-MR3220 as wifi routerem...nem kaptam hozzá telepitő cd-t és nem ismeri meg a gép...valaki tudna linkelni drivert hozzá?
2011. márc. 28. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Routerhez nem kell driver, és nincs is. Előbb próbálj meg vezetékesen csatlakozni, akkor biztos hozzá tudsz férni, onnan meg egyenes az út a továbbiakhoz.
2011. márc. 28. 00:04
 2/7 A kérdező kommentje:
mint ahogy montam:"nem ismeri meg a gép"
2011. márc. 28. 00:28
 3/7 P.O.C. ***** válasza:

Figyu. A router egy külső hálózati eszköz, és nem hardverként ismeri be a gép, mint amikor csatlakoztatsz egy Nyomtatót vagy egy Pen Drive-ot. A gép kizárólag TCP/IP protokollon kommunikál vele. Egyik router telepítő lemeze sem tartalmaz drivert, csupán ezen a porton keresztül eléri a routert, majd a webes felületén keresztül konfigurálja azt. Ergo: semmilyen programot vagy drivert nem telepít a számítógépedre.

A webes felületet meg CD nélkül is elérheted, ha megnyitsz egy Internetes böngészőt, majd a címsorába beírod:

[link]

Felhasználónév/jelszó : admin/admin

És már kezdheted is a beállítást.

A Webes felület viszont sok felhasználó számára magas, mint tyúknak az ABC, épp ezért készít a gyártó hozzá konfigurációs CD-t!

A beállításokról részletesebben itt olvashatsz:

[link]

2011. márc. 28. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:

De így is be lehet lépni egy routerbe :

[link]

2011. márc. 28. 09:31
 5/7 P.O.C. ***** válasza:
Igen, de csak ha engedélyezze van a routeren az UPnP. Az pedig alapértelmezésben le van tiltva. Meg amúgy is fölösleges ezzel bonyolítani, mindenki be tud írni 4 számot a böngészőbe.
2011. márc. 28. 10:29
 6/7 renata91 válasza:
Nekem is ugyan az a ruter van, de nem tudom beállitani. Az a honlap amit itt belinkeltetek, megnéztem de igy is magas sajnos. :( Számitógép szerelő lesz a vége, mert ehhez én nem értek.
2012. szept. 17. 22:01
 7/7 P.O.C. ***** válasza:

Ilyen könnyen ne add fel, van annak a pár ezresnek jobb helye is a szerelő zsebén kívül. :)

Mi a modem pontos típusa? Melyik internet szolgáltatónál vagy? Mivel próbálkoztál eddig?

2012. szept. 18. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!