Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki termelt már ilyen...

Valaki termelt már ilyen oldalakon bármilyen mértékű profitot?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdésem az lenne, hogy vannak ezek az oldalak amik azért fizetnek, hogy emailokat "olvasok" ill. ismét csak idézőjelbe "olvastatok".Avagy az általuk kreált hirdetőprogramot nyitva hagyom bizonyos időn keresztül...A kérdésem az, hogy valakinek sikerült már profitot termelni ezekkel? Illetve. minden info érdekelne ami evvel kapcsolatos(fizetési utak, veszélyek, biztonság stb...)

Aki már gyakorolta ennek használatát és lenne kedve megosztani tapasztalatait itt van az msn címem meg a szkájpom:

msn:Krisz11@live.com

2011. márc. 27. 16:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Most kapázsból ezeket találtam, de tegnap találtam még v. 10-et...

[link]

[link]

2011. márc. 27. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Én kb 2 éve regisztráltam egy hasonló oldalon.Le kellett töltenem egy bannert,ami be épül a böngészőbe és mennek a reklámok.De hogy be biztosítsák magukat,csak akkor "ketyeg az óra" úgymond ha böngészőben mozog a kurzorom illetve ha rá kattintgatok a reklámokra.Már nem emlékszek pontosan hogy volt,azt hiszem hogy ha nem kattintok a reklémokra akkor 1 centet fizetnek óránként feltéve hogy mozog a kurzorom.Ha nem mozog akkor azt az időd nem "számolják".A reklám kattintásokra pedig azt hiszem 25 centet fizettek /kattintás (100 cent=1 dollár).

Nah de viszont ki kötötték hogy csak akkor fizetnek ha elértem a 150 dollárt és ezt ki postázzák csekken vagy át utalják bank számlára vagy paypal-ra.És lényegében ez a csavarás benne.

6 hónapig használtam,ez idő alatt kb 30 dollár jött össze megtudtam nézni ha be léptem.De ezt ügye nem fizetik ki,csak ha 150 dollár össze gyűlt.

Ez után abba is hagytam mert ahhoz hogy a 150 dollár össze gyűljön éveket kellett volna várjak,ahhoz pedig hogy úgymond egy kis fizetés vagy zsebpénz kiegészítőnek jó legyen szinte fő állásban egész nap,heti 7 nap ezt kellett volna csinálni..Ám ahhoz meg nem elég pénz,kinek van erre ideje?Akinek van annak nincs szüksége erre a pénzre vagy nincs pénze internetre XD

Szóval ki van ez találva hogy ne kelljen fizetniük.

És ügye vannak azok a variációk hogy fizetsz hogy csináhasd.Mondjuk fizetsz 1 dollárt hogy egy játékkal jétszhass amiben reklámok mennek és ha nyertél akkor kapsz 3 dollárt..De ez meg már inkább szerencse játék.

Az ilyen ingyenes ajánlatokkal amikben azért fizetnek hogy reklámokat olvass vagyhogy reklámokat posztolj iszonyat lassan lehet pénzt keresni,úgy kalkulálják hogy tényleg az egész napod rá menjen ahhoz hogy pénzt keress vele elfogadható határidőn belül,ám a pénz arra nem elég hogy tényleg ezzel foglalkozz egész nap,minden nap...Szerintem nem érdemes folalkozni ezekkel....

2011. márc. 27. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek csak átverések, én nem hiszek bennük.

Próbálj meg a való életben keresni valami munkát.

Igaz, távmunka már létezik, de ahhoz is valamit le kell tenni az asztalra.

2011. márc. 27. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

*2.5 cent nem 25 :)

El írtam.

2011. márc. 27. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Kicsit ettől tartottam:) De láttam olyat is ami nem határoz meg kifizetési limitet...:) Ezekről vélemény?
2011. márc. 27. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az is kamu.
2011. márc. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!