Orvost, ápolót, dietetikust, gyógytornászt, bármilyen egészségügyi személyt meg szoktad nézni közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 22:41
2/7 A kérdező kommentje:
És ez befolyásol valamiben?
2010. dec. 22. 22:45
3/7 gyuribacsika válasza:
Mire gondolsz pontosabban?
4/7 anonim válasza:
Nem, bár már többre is rákerestem a guglin.
5/7 A kérdező kommentje:
Már több betegem is rámkeresett közösségi oldalakon, vagy google-ban és ez már okozott kellemetlenséget is. Érdekelne, ez mennyire gyakori dolog.
2010. dec. 23. 10:54
6/7 gyuribacsika válasza:
Volt hogy én is rákerestem arra, akihez menni akartam előtte.Kíváncsiságból.De olyan is volt már, hogy egy már általam ismert doktornőt néztem meg közösségi oldalon pusztán mert aranyos és csini :) Szerintem gyakori mostanság.És milyen kellemetlenséget okozott ha megkérdezhetem?
7/7 anonim válasza:
Aranyszabály: Semmi olyasmit ne tegyél ki közösségi oldalra, amit nem mutatnál meg bárkinek. A mai fiatal generációnak már teljesen természetes, hogy használja az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!