Hogyan tudnám megkerülni a suli tűzfalát?
Imádni való az ilyen kérdés, átlag Jocóka megkérdezi:
"Hogyan törjek fel egy rendszert?"
Majd pislogva várja hogy majd valaki pár sorban leírja neki a Tudást, mintha ez csak így menne. Az, hogy milyen rendszer, milyen szerver, hogy milyen hozzáférésük van, hogy tudja-e a tűzfal típusát...
Az meg már csak hab a tortán, milyen elkényeztetett gyépésnek kell lenni ahhoz, hogy tátott szájjal várd a sült galambot, hogy az majd berepül magától. Ha már ahhoz sincs eszed, hogy részleteket írj le (Miért szomorú a gyermekem hangja szinvonalú semmitmondó, kapaszkodó nélküli tucat-kamasz kérdés), akkor b+, old meg magadnak. :-)
Na most komoylan leírom.
Fogadtam a számtech tanárommal hogy ha sikerül elintéznem hogy bejöjjön a fb, akkor évvégére megkapom az 5töst.
Egyszer már megtudtam oldani, de azóta más hogy buherálta meg a rendszert hogy úgy se jöjjön be.
Am meg hogy ha írok egy kérdést, akkor legalább te írd le normálisan hogy nem jó fogalmaztam meg vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!