Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek hogy anyu ne...

Mit tegyek hogy anyu ne tudjon facebookra regisztrálni?

Figyelt kérdés
Már regisztrált, de letöröltem, de nem szeretném ha fellépne újból.zavar, hogy myvipen sem, iwiwen sem,és már facebookon sincs nyugtom tőle..normális válaszokat kérlek
2011. márc. 19. 17:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem mag 15 éves taknyoknak lenne a könyv felett a helyük, hogy tanuljanak... Anyád helyében gép közelébe nem engednélek... 50 évesen ő érettebb arra, és jobban rászolgált, hogy netezzen. Neki már nem kell suliba járni, tanulni, mint neked.

Más: Ő keresi a pénzt arra, hogy legyen net, amit te használsz, úgyhogy lábát megcsókolhatod.

2011. márc. 19. 20:40
 22/29 anonim ***** válasza:

Anyukám 53 éves, és én beszéltem rá, hogy jöjjön vissza facebookra. Legalább ő sincs annyira egyedül, amíg nem vagyok otthon, és jobban belelát az életembe, mert napi 2x biztos posztolok.

Bár, én ne szóljak semmit, nem 15 éves takony vagyok, benne vagyok a 20 fölötti életbe. Inkább tiszteld anyukádat, mert az írásaid alapján mocsok szégyentelen lehetsz. -.-'

2011. márc. 19. 20:59
 23/29 anonim ***** válasza:
Facebookon igenis be lehet állítani az "Adatvédelmi beállítások"nál hogy kivel mit osztasz meg.... Így anyud nem látja az üzenőfaladat és a bejegyzéseidet. Az adatlapoddal meg gondolom nem sok mindent tud kezdeni, a kényes dolgok úgyis az üzenőfalon vannak. :D
2011. márc. 19. 21:17
 24/29 anonim ***** válasza:
De g*ci vagy xD, letörölted, szegény, el tudom képzelni hogy megkért hogy segítsél neki, naivan még a jelszót se titkolta, te meg letörlöd. De amúgy egyszerű a megoldás, egyszerűen le kell tiltani, ott van hogy Report/Block this user. Amúgy meg be tudod állítani hogy semmi se látszódjon idegenek számára az adatlapodból, és nem jelölsz neki vissza. Ha meg az a gond, hogy félsz hogy hülye képeket akar feltölteni rólad... hát erre márnem tudok megoldást, az én anyámból is kitelik ilyesmi :D
2011. márc. 19. 21:37
 25/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:Dvégre egy normális válasz is..ezek meg itt oltogatnak, nincs jobb dolgukxd amugy igen, megkért hogy segítsek..:D ksznm:D
2011. márc. 20. 09:31
 26/29 megölömatesóm válasza:
Öld meg ötxDDDDDDDD
2011. márc. 20. 20:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Hazudtál neki, vissza éltél egy család tagod bizalmával.

Persze ez a regisztráció törlés kis dolog, de van az a mondás hogy:

"A szándék a fontos."

2011. márc. 20. 22:20
 28/29 megölömatesóm válasza:
Anyukad azert regisztral,hogy ne csapjanak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....(PL):Átvernek h van egy...AJJJ nincs kedvem irnibocs
2011. márc. 21. 18:14
 29/29 megölömatesóm válasza:
Én anyukám is Facebookozik...Ja és ne bánts a kora miatt mert te is leszel annyi és akkor neked jól esne ha téged is a korod miatt bántanának??Ha mert szerintem NAGYON ROSSZ ul éreznéd magad.
2011. márc. 21. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!