Mit tegyek hogy anyu ne tudjon facebookra regisztrálni?
Szerintem mag 15 éves taknyoknak lenne a könyv felett a helyük, hogy tanuljanak... Anyád helyében gép közelébe nem engednélek... 50 évesen ő érettebb arra, és jobban rászolgált, hogy netezzen. Neki már nem kell suliba járni, tanulni, mint neked.
Más: Ő keresi a pénzt arra, hogy legyen net, amit te használsz, úgyhogy lábát megcsókolhatod.
2011. márc. 19. 20:40
Anyukám 53 éves, és én beszéltem rá, hogy jöjjön vissza facebookra. Legalább ő sincs annyira egyedül, amíg nem vagyok otthon, és jobban belelát az életembe, mert napi 2x biztos posztolok.
Bár, én ne szóljak semmit, nem 15 éves takony vagyok, benne vagyok a 20 fölötti életbe. Inkább tiszteld anyukádat, mert az írásaid alapján mocsok szégyentelen lehetsz. -.-'
2011. márc. 19. 20:59
Facebookon igenis be lehet állítani az "Adatvédelmi beállítások"nál hogy kivel mit osztasz meg.... Így anyud nem látja az üzenőfaladat és a bejegyzéseidet. Az adatlapoddal meg gondolom nem sok mindent tud kezdeni, a kényes dolgok úgyis az üzenőfalon vannak. :D
2011. márc. 19. 21:17
De g*ci vagy xD, letörölted, szegény, el tudom képzelni hogy megkért hogy segítsél neki, naivan még a jelszót se titkolta, te meg letörlöd. De amúgy egyszerű a megoldás, egyszerűen le kell tiltani, ott van hogy Report/Block this user. Amúgy meg be tudod állítani hogy semmi se látszódjon idegenek számára az adatlapodból, és nem jelölsz neki vissza. Ha meg az a gond, hogy félsz hogy hülye képeket akar feltölteni rólad... hát erre márnem tudok megoldást, az én anyámból is kitelik ilyesmi :D
2011. márc. 19. 21:37
25/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:Dvégre egy normális válasz is..ezek meg itt oltogatnak, nincs jobb dolgukxd amugy igen, megkért hogy segítsek..:D ksznm:D
26/29 megölömatesóm válasza:
2011. márc. 20. 20:11
Hazudtál neki, vissza éltél egy család tagod bizalmával.
Persze ez a regisztráció törlés kis dolog, de van az a mondás hogy:
"A szándék a fontos."
2011. márc. 20. 22:20
28/29 megölömatesóm válasza:
Anyukad azert regisztral,hogy ne csapjanak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....(PL):Átvernek h van egy...AJJJ nincs kedvem irnibocs
2011. márc. 21. 18:14
29/29 megölömatesóm válasza:
Én anyukám is Facebookozik...Ja és ne bánts a kora miatt mert te is leszel annyi és akkor neked jól esne ha téged is a korod miatt bántanának??Ha mert szerintem NAGYON ROSSZ ul éreznéd magad.
2011. márc. 21. 18:18
Kapcsolódó kérdések: