Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek hogy anyu ne...

Mit tegyek hogy anyu ne tudjon facebookra regisztrálni?

Figyelt kérdés
Már regisztrált, de letöröltem, de nem szeretném ha fellépne újból.zavar, hogy myvipen sem, iwiwen sem,és már facebookon sincs nyugtom tőle..normális válaszokat kérlek
2011. márc. 19. 17:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:46

XD

Biztos parázik, hogy muterja elküldi a képeit a napi..ra, vagy a tündérmackóra.

:P

2011. márc. 19. 17:49
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

Azt megcsinálhatod, h letiltod az otthoni gépen a facebook-ot, te viszont be tudsz majd jelentkezni alternatív módon. Egy kis utánajárással már megcsináltad volna, és nem kérdezgetsz hülyeséget.

Ne kötekedésképpen, de mitől félsz, anyukád mit lát majd az adatlapodra írva, vagy a kommentjeid között? Nem csak azért parázol, mert neveletlen módon irkálsz mindenfélét a neten, és esetleg lebukhatsz?

Facebook, vagy más oldal tiltásában segítek, ha gondolod, csak dobj 1 mailt. :)

2011. márc. 19. 17:54
 13/29 anonim válasza:
65%

Hát igen...mert már a facebook-on se lehet nyugodalma a mai fiatalságnak!! Először iwiw...oda regisztráltak a szülők+tanárok, aztán ugyanez a myvip-el...most meg facebook-on se lehet "nyugtunk."

Nem írhatunk ki akkor hülyeségeket, nem lehet rendesen hülyülni, ha ezt látják a szülők vagy tanárok!!

Nekem mondjuk szerencsém volt, mert anyu regisztrált, aztán törölte is magát...XD

Amúgy szerintem semmit se tudsz tenni. Letörlöd még egyszer...mindig amikor regisztrál töröld le, és majd megunja XD

2011. márc. 19. 18:04
 14/29 anonim válasza:
87%

Én biztos adnék a gyermekemnek egy hatalmas pofont ha én regisztrálnék valamelyik oldalra és ő letörölne onnan.

Vagy még jobb megoldás, hogy őt nem engedném a gép közelébe.

2011. márc. 19. 18:05
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Te mit szolnál hozzá ha a te adatlapodat törölnék?

Figyelj, adok pár jó tanácsot:

Ne ribanckodj. Igy nem kell töle rejtegetni semmit.

És ne csinálj semmi olyat, amit ha veled tennék rosszul esne.

2011. márc. 19. 18:09
 16/29 A kérdező kommentje:
ohh..még ne ribanckodjak:"D
2011. márc. 19. 18:12
 17/29 anonim válasza:
"azt rakd csak ki a profilodra,amit apád anyád előtt se szégyelsz..."..ezek szerint van takargatni valód :D
2011. márc. 19. 18:16
 18/29 anonim válasza:
Figy nekem is ilyen anyám feltettem egy pár képet és elkezdi hogy ne tegyek fel ilyen képeket pedig már nem vagyok 15 éves.
2011. márc. 19. 18:18
 19/29 A kérdező kommentje:
nem, nincs takargatni valom, de mit akar ő 50 évesen fészbukozni?? neki csak a könyvek meg a filmek valóak már csak, na:D
2011. márc. 19. 20:32
 20/29 Tinker Bell ***** válasza:
52%

Elég nevetséges vagy Kérdező!

Azért mert te elérted már a "dicső" 15 éves kort szerinted 20 fölött nincs élet?

Szívesen megmutatnám ezt a kérdést válaszokkal együtt az anyukádnak. Had lássa milyen lánya van. A helyében nem engednélek sehova az iskolán kívül! Hálátlan!

2011. márc. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!