Menne így is az internet? (lent)
Figyelt kérdés
UPC-ről áttértünk T-homera. Van itthon egy modem amit még az UPC-hez kaptunk de a szolgáltatást lemondtuk. Ha most én ezt a modemet beüzemelem akkor működni fog? Vagy a T-homeról fog menni? Hogy van ez?2011. márc. 16. 16:23
1/7 anonim válasza:
Ha jó a modem a T-home-os nethez, akkor a t-home-os net fog rajta menni. Nekem is így volt régen. Szolgáltatót váltottam de a régi modemet használom azóta is.
2/7 anonim válasza:
nah jó. csakhogy a UPC meg a thome két külön dolog. Biztos, hogy nem fog menni. Ha jól tudom, a UPC statikus IP-t dob ki a thome meg dinamikusat.
3/7 anonim válasza:
De a modemnek ahhoz nincs semmi köze.
4/7 anonim válasza:
UPC dhcp-zik. Csak baromihosszú lease time van.
5/7 anonim válasza:
Minden esetre azt mondom, hogy egy próbát megér. Majd írd meg müxik-e
6/7 A kérdező kommentje:
egy másik gépre kötöttem volna rá a netet de sajna valami baja van a gépnek (pár éve nem volt bekapcsolva)
szóval nem tudom, hogy jó-e :D
2011. márc. 16. 21:46
7/7 A kérdező kommentje:
mikor bekapcsolom hosszúkat csipog, semmi képet nem ad :S
ha véletlenül sikerül megcsinálnom majd még írok
2011. márc. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!