Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jön be egy hete a youtube....

Nem jön be egy hete a youtube. Akármit csinálok, új mozillát rakok, új flash playert akkor sem megy. Mit tegyek? Valaki segítene?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 14:37
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

te írtad hogy:

" Alig akarja betölteni az oldalt és ha betölti akkor kék szöveg jelenik meg! "

2011. márc. 16. 15:00
 12/25 A kérdező kommentje:

YouTube főoldal

BöngészésFeltöltés Fiók létrehozásaBejelentkezés

Keresés

Virtuális billentyűzet

Csatlakozz a világ legnagyobb videomegosztó közösségéhez!

Fiók létrehozása › Már van fiókod? Bejelentkezés

Neked ajánlott

További információ

A "Neked ajánlott" modul a megtekintett videók alapján választ ki videókat. Ha látni szeretnéd, milyen videókat tekintettél meg, kattints az Előzmények linkre az oldal jobb felső részén. Ha törölni szeretnéd az előzményeidet és az ajánlásokat, akkor kattints az Előzmények törlése gombra az oldalon.

Ne feledd, hogy jobb, pontosabb és konzisztensebb javaslatokat kapsz, ha bejelentkezel (vagy regisztrálsz, ha még nem lenne YouTube-fiókod).

Személyre szabott videojavaslatok

A személyre szabott javaslatok lekérése rendkívül egyszerű -- nézz meg néhány videót, és amikor visszatérsz erre az oldalra, megnézheted, hogy mely videókat ajánlja a YouTube csak Neked!

Legnépszerűbb

Szórakozás

Indexkép3:12HozzáadásHozzáadva a várólistához

Honk For Japan!

780.094 megtekintés

nigahiga

Zene

Indexkép2:52HozzáadásHozzáadva a várólistához

Re-Post: Asians in the Library - UCLA...

2.697.363 megtekintés

FrapMocha

Hírek és politika

Indexkép6:05HozzáadásHozzáadva a várólistához

Newly Released Video of the Tsunami a...

972.963 megtekintés

PBSNewsHour

Film és animáció

Indexkép2:14HozzáadásHozzáadva a várólistához

DEEP SLEEP KITTY!

2011. márc. 16. 15:02
 13/25 A kérdező kommentje:
JAjj nem ezt akartam...
2011. márc. 16. 15:02
 14/25 anonim válasza:
Nem az upload speed a lényeg, hanem a download speed. De ha 1megás a feltöltés akkor gondolom a letöltés se lassú. Amikor kiadja ezt a szöveges oldalt amit belinkeltél nekem, keresd meg az oldalon azt a sort, (kék szöveget), hogy normál nézet. Valahol lennie kell, mindig van. Ja és törölj a böngészővel minden sütit (cookie) és előzményt. Eszközök menüpont a böngészőn.
2011. márc. 16. 15:03
 15/25 anonim válasza:

hát nem tudom.. én mikor töltök le valamit akk nekem is szokott így behozni oldalakat!

Próbálj meg Frissíteni, vagy 2x-3x és hátha jó lesz. de nem tudom h mi a baj.am szerintem is a neteddel van a gond! :)

2011. márc. 16. 15:04
 16/25 anonim válasza:

Ha firefox böngésződ van, akkor tedd a következőt: Eszközök-->előzmények törlése.

Aztán Eszközök-->beállítások-->adatvédelem. Itt találsz olyan gombot, hogy sütik megtekintése. Rámész, ott találsz olyat, hogy összes süti törlése. Ha te állítottad át véletlenül akkor ez visszarakja. Ha nem firefoxod van, akkor keres google-n, hogy a böngésződön hogy lehet sütiket törölni.

2011. márc. 16. 15:08
 17/25 anonim válasza:
na sikerült már behozni a youtube-ot?
2011. márc. 16. 15:14
 18/25 A kérdező kommentje:
Tényleg mindent megcsináltam,sütiket is kitöröltem onnan,de semmi!
2011. márc. 16. 15:20
 19/25 anonim ***** válasza:

nem a neteddel van baj nálam is volt amikor így hozta be meg más oldalakt is volt amikor segített ha töröltem az előzményeket sütiket volt amikor magától helyrejött

másik böngészővel bejön normálisan nem?

2011. márc. 16. 15:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Csak mozillám van avval nem jön be!DE lehet megpróbálok más böngészőt!
2011. márc. 16. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!