Nem jön be egy hete a youtube. Akármit csinálok, új mozillát rakok, új flash playert akkor sem megy. Mit tegyek? Valaki segítene?
te írtad hogy:
" Alig akarja betölteni az oldalt és ha betölti akkor kék szöveg jelenik meg! "
YouTube főoldal
BöngészésFeltöltés Fiók létrehozásaBejelentkezés
Keresés
Virtuális billentyűzet
Csatlakozz a világ legnagyobb videomegosztó közösségéhez!
Fiók létrehozása › Már van fiókod? Bejelentkezés
Neked ajánlott
További információ
A "Neked ajánlott" modul a megtekintett videók alapján választ ki videókat. Ha látni szeretnéd, milyen videókat tekintettél meg, kattints az Előzmények linkre az oldal jobb felső részén. Ha törölni szeretnéd az előzményeidet és az ajánlásokat, akkor kattints az Előzmények törlése gombra az oldalon.
Ne feledd, hogy jobb, pontosabb és konzisztensebb javaslatokat kapsz, ha bejelentkezel (vagy regisztrálsz, ha még nem lenne YouTube-fiókod).
Személyre szabott videojavaslatok
A személyre szabott javaslatok lekérése rendkívül egyszerű -- nézz meg néhány videót, és amikor visszatérsz erre az oldalra, megnézheted, hogy mely videókat ajánlja a YouTube csak Neked!
Legnépszerűbb
Szórakozás
Indexkép3:12HozzáadásHozzáadva a várólistához
Honk For Japan!
780.094 megtekintés
nigahiga
Zene
Indexkép2:52HozzáadásHozzáadva a várólistához
Re-Post: Asians in the Library - UCLA...
2.697.363 megtekintés
FrapMocha
Hírek és politika
Indexkép6:05HozzáadásHozzáadva a várólistához
Newly Released Video of the Tsunami a...
972.963 megtekintés
PBSNewsHour
Film és animáció
Indexkép2:14HozzáadásHozzáadva a várólistához
DEEP SLEEP KITTY!
hát nem tudom.. én mikor töltök le valamit akk nekem is szokott így behozni oldalakat!
Próbálj meg Frissíteni, vagy 2x-3x és hátha jó lesz. de nem tudom h mi a baj.am szerintem is a neteddel van a gond! :)
Ha firefox böngésződ van, akkor tedd a következőt: Eszközök-->előzmények törlése.
Aztán Eszközök-->beállítások-->adatvédelem. Itt találsz olyan gombot, hogy sütik megtekintése. Rámész, ott találsz olyat, hogy összes süti törlése. Ha te állítottad át véletlenül akkor ez visszarakja. Ha nem firefoxod van, akkor keres google-n, hogy a böngésződön hogy lehet sütiket törölni.
nem a neteddel van baj nálam is volt amikor így hozta be meg más oldalakt is volt amikor segített ha töröltem az előzményeket sütiket volt amikor magától helyrejött
másik böngészővel bejön normálisan nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!