Nem jön be egy hete a youtube. Akármit csinálok, új mozillát rakok, új flash playert akkor sem megy. Mit tegyek? Valaki segítene?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 14:37
2/25 A kérdező kommentje:
Alig akarja betölteni az oldalt és ha betölti akkor kék szöveg jelenik meg!
2011. márc. 16. 14:44
3/25 anonim válasza:
Lehet, hogy a szüleid nem szeretnék, hogy youtube-olj. Szülői felügyelet a vezérlőpultban, érdemes megnézni.
Próbáld meg, hogy az indavideo.hu címen futnak-e a videók, valamint azt is érdemes megnézni, hogy a beágyazott youtube-videók futnak-e. Például menj fel ide: [link]
Ha itt lejátssza a videót és az indavideo is megy, akkor le vagy tiltva youtube-ról. Vagy a szüleid/ismerőseid/akárkid tiltott le, vagy a youtube maga. Utóbbi esetben tölts le egy olyan programot ami megmásítja az ip-címedet, pl a hidemyIP program. Ha így bejön akkor a youtube tiltott le.
4/25 anonim válasza:
Bemásolnád a kék szöveget? Vagy legalább azt a részét amit lényegesnek gondolsz?
5/25 A kérdező kommentje:
Lejátssza de ki tiltott le youtubról?Anyám nem használja a gépem.Egyedül én meg a tesóm!És 24 éves lány vagyok már!
2011. márc. 16. 14:47
7/25 anonim válasza:
Milyen a neted sebessége? A többi oldal rendesen betölt? Lehet, hogy vírusok szabták meg a géped arcát, azért nem megy a youtube. Légyszives másold be a fontos részeket a kék hibaüzenetből.
8/25 anonim válasza:
Ezt az üzenetet akkor kapod, ha a neted túl lassú ahhoz, hogy egészében megjelenítse a kért oldalt, ezért HTML-nézetben tölti be magát. Lehet, hogy te magad állítottad át HTML nézetre akkor, amikor egyszer nem töltött be rendesen, mert fel szokta ajánlani a youtube is meg a gmail is. Valahol az oldalon lennie kell egy olyan linknek, hogy visszaállítás normál nézetre, vagy simán normál nézet. www.speedtest.net címen mérd meg a segességed, és mondd meg légyszi, lehet hogy az a baj.
9/25 A kérdező kommentje:
Minden bejön nincs virus a gépemen mert már át futattam azt is.Milyen kék hiba üzenetet?Bocs de nem értek ilyenekhez!!
2011. márc. 16. 14:54
10/25 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt az oldalt és ezt irja ki:Upload speed:0.94Mbps
És hol kell vissza állitani azt a html hülyeséget?
2011. márc. 16. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!