Egy szürke csavart (kép) kellene "beszínezni" teljesen rózsaszínre, mintha ugyanolyan lenne csak rózsaszínbe! Hogyan csinálhatnám meg?
Figyelt kérdés
Ha vki nekem megcsinálná, akkor nagyon-nagyon örülnék, és belinkelné ide!!!:)2009. febr. 21. 09:37
1/7 anonim válasza:
Töldsd le a PhotoFiltre Studio progi, 30 napos verzióját.
Abban egyszerű színcseréléssel megoldható. (szürke helyett, a választott másik szín lesz), majd mentés másként.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem megy!!!!!!! :'(
Lécci csinálja meg valaki, töltse fel valahova, és linkelje be, mert nagyon fontos lenne!!!! És gyorsan, mert tnyleg nincs már több időm!!! Pls! Könyörgöm!!!
2009. febr. 21. 12:31
3/7 anonim válasza:
Az a baj a szürke "szín" lecserélésével hogy nincs benne RGB, így nincs mit lecserélni.. úgyhogy furfangosnak kell lenni, ha még aktuális én szívesen megpróbálkoznék vele :)
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-Nagyon köszönöm megmentetted az évvégi jegyemet :P
2009. febr. 22. 10:00
6/7 A kérdező kommentje:
És ha nem baj, megkérdezhetem, hogyan csináltad? :)
2009. febr. 22. 10:38
7/7 anonim válasza:
Szivesen :)
Photoshoppal előszöris kijelöltem a csavart, hogy az árnyékhoz ne nyúljon, aztán Image->Adjustments->Variations (Kép->Korrekciók->Variációk)-nál a középtónusokra húztam néhány vörös és magenta árnyalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!