Az SG.hu-n tényleg lehúzzák az embert a VIP jogokkal? Valaki járt már pórul így?
Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam, kb 2 hét után vettem 1 éves VIP-et. Semmi sértőt nem írtam, amikor belépve azt tapasztaltam, hogy 1 hónapra ki vagyok tiltva, mert "permbann kerültem meg".
Kérdeztem a moderátortól miért kaptam. Erre a válasz: azért mert alreg vagyok és nem érdekli az IP cím meg semmi, mert Én vagyok és kész. Mikor megkérdeztem mi verte ki így a biztosítékot, a válasz: tudod te nagyon jól és letiltott.
Írtam levelet a moderator@sg.hu-ra, de 1 hónapja semmi. Most megint kaptam 1 hónap letiltást (amint lejárt az előző)
Már mást is hallottam panaszkodni, de azt hittem csak blöff.
Ez bűncselekmény az SG.hu részről?
2011. márc. 14. 11:59
1/1 anonim válasza:
1, A VIP jogokkal minden oldalon lehúznak
2, Talán nem kellett volna 1 éves VIP-t venni
3, nade 1 hónapot csak kibírsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!