Ezt találtam az Iwiw-en, ez nem átverés? Visszaélés a személyiségi jogokkal?
Figyelt kérdés
Olyan kérdések vannak, hogy mennyi a jövedelmed, pontos lakcim, végzettség, ki vásárol, családi állapot, hol használod a netet, milyen kapcsolattal stb. Pontos címre mehet a betörő. No comment.
2010. márc. 31. 22:39
1/8 anonim válasza:
nem kötelező megadni nem valószínű hogy átverés de ink ne add meg
####->InFoRmAtIkUs<-####
2/8 A kérdező kommentje:
Jogira járok, azért érdekelne. És persze átverhető gyerekek és tinik is vannak fent az Iwiw-en, akiket könnyen rá lehet venni, adják ki az adatokat.
2010. márc. 31. 22:53
3/8 anonim válasza:
Én nem adnék ki semmilyen adatot.
4/8 anonim válasza:
Ha az illető tini vagy gyerek szülei elég hülyék ahhoz, hogy a gyereküket úgy engedik internet elé, hogy előtte nem világosítják fel ezeknek a dolgoknak a fontosságáról, akkor szopó. Ne legyen már mindenért más a hibás.
5/8 anonim válasza:
Mivel az adatok kitöltése, és eleve az egész IPSOS-os dolog nem kötelező, hanem szabad akaratból választható, így nem visszaélés a személyes adatokkal.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Ezért hagytam ott a Facebookot, milliegy spamot és hirdetést kaptam, elegem lett belőle.
8/8 anonim válasza:
Amelyik túlkommunikáltsági hajlammal küzdő embernek szüksége van a faszbúkra az viselje is el, hogy szarral bombázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!