Mi a véleményetek a PontPark.eu nevű oldalról? Beválik? Van értelme vele foglalkozni? Van aki már vitt el onnan terméket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 23:54
1/8 anonim válasza:
Mialatt összegyűjtöd azt a k*rva sok pontot már elavult lesz a termék amit szeretnél megkapni.
Két jónagy szaftos sz.rdarab az egész.
3/8 anonim válasza:
Én már vagy másfél éve be vagyok regisztrálva, most üzenőfalra bemásoltam, ezt a kérdést, hogy mit gondolnak és kitiltottak az oldalról, minden figyelmeztetés nélkül.
4/8 anonim válasza:
omfg olvasd el a szabályzatot...
5/8 anonim válasza:
03-14 20:47 es Szarkasztikus Akos!
Teljesen mindegy, hogy olvassa-e a jatekszabalyzatot! A hugom szinten kezdetektol be volt regizve, rengeteg pontja volt (nem tudta levasarolni, mert soha nem tudott belepni a vasarra) nem sertette meg a szabalyzatot es megis kitiltottak. Az erre vonatkozo levelere, amiben megirta, hogy miert nem vehetik szabalysertesnek a tevekenyseget (jogilag is kifogastalan), arra ez a pocs pontolyan Peter meg valaszra sem meltatta! Biztos vagyok benne, hogy "03-14 20:47" szinten nem kovetett el olyan dolgot ami miatt ki kellett volna tiltani, csupan tul sok pontot gyujtott es nem "CSOKOS"!
6/8 anonim válasza:
Engem 3x már majdnem kidobtak a hülyeségeim miatt, de nem tiltottak ki, de ha megmondod a húgod felhasználónevét akkor megkérdezem Petit vagy valamelyik moderátort, hogy mi történt.
7/8 anonim válasza:
Ja és nem szabad gyakori kérdésekre linkelni benne van a szabályzatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!