Mit csináltál a Facebook előtt?
Én próbáltam rá visszaemlékezni,hogy mit csináltam interneten,vagy úgy egyáltalán számítógépen(játékon kívül) mielőtt regisztráltam Facebookra. Egyedül az MSN jut eszembe.
Sajnos egyszerűen mióta be vagyok regisztrálva,azóta a barátaimat is csak kizárólag ott tudom elérni(ha nem személyesen).És én is egyre több időt töltök vele.
Ez is lenne még kérdésem,hogy hogyan lehetne úgymond kicsit leszokni róla?Nektek mi a véleményetek.
Elsősorban facebook felhasználókra gondolok.
14/f
Úgy utálom má ezt a f@szbookot, hogy az hihetetlen! Mé csak ott éred el a haverjaid? Már minden kis takonynak telefon van a zsebében. A bookotok ár most olyan, mint a myvip. Teli van olyan alkalmazásokkal, amik semmire sem jók, de azé vannak.
Asszonyra is folyamatosan írnak rá az újabb és ismeretlenebb kanok, hogy megismernék, meg ilyenek. Lassan már szét kell b@sznom a fél megye fejét, mert tele van retardálttal ez a k.rva ország! Mondjuk ő tényleg csak a barátaival kommunikál, de akkor is idegesítő ez a sok debil! Személyes találka már haverok között se nyerő, áhhh, inkább gép előtt roskadva tölti mindennapjait, nem csoda, hogy rengetegen vannak elhízva...
Bocs, a kérdésre nem válaszoltam...
Ha már gépezek, ugyanazt csinálom, mint a facebook előtt. Zenét hallgatok, filmet nézek, olvasok, játszok.
15:52 meg utolsó
Mit hisztek b*sszátok meg? Nem tudom elég nyomatékos voltam-e,de azért nem megyek el a barátomhoz ha azt kell megbeszélni mikor találkozunk -.- telefonon meg mért hívnám fel ha emez ingyen van
ja és nem túlzás,hogy csak ott lehet őket elérni mert így van.e-mail fiókot nem nézik mindig,meg valszeg nem küldök e-mailt annak akivel egy településen lakok : /
utolsó nagyon okos nem tudom mit gondol magáról
Nem küldesz e-mailt annak, akivel egy helyen laksz, de facebookon ugyanúgy írogattok egymásnak... hmmm...
A telóra visszatérve... Látod, eléred őket máshogy is, csak épp ezért fizetni kell. Remélem megszűnik arrafelé az internetszolgáltatás, és akkor te visszakerülsz a kőkorszakba, ahol az emberek átmentek egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!