Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináltál a Facebook előtt?

Mit csináltál a Facebook előtt?

Figyelt kérdés

Én próbáltam rá visszaemlékezni,hogy mit csináltam interneten,vagy úgy egyáltalán számítógépen(játékon kívül) mielőtt regisztráltam Facebookra. Egyedül az MSN jut eszembe.

Sajnos egyszerűen mióta be vagyok regisztrálva,azóta a barátaimat is csak kizárólag ott tudom elérni(ha nem személyesen).És én is egyre több időt töltök vele.

Ez is lenne még kérdésem,hogy hogyan lehetne úgymond kicsit leszokni róla?Nektek mi a véleményetek.

Elsősorban facebook felhasználókra gondolok.

14/f

2011. márc. 6. 20:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
oké köszönöm.
2011. márc. 7. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok fenn rajta.. Nekem ne küldözgessenek szivecskéket, meg ne hívogassanak a tanyájukra...
2011. márc. 8. 01:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Úgy utálom má ezt a f@szbookot, hogy az hihetetlen! Mé csak ott éred el a haverjaid? Már minden kis takonynak telefon van a zsebében. A bookotok ár most olyan, mint a myvip. Teli van olyan alkalmazásokkal, amik semmire sem jók, de azé vannak.

Asszonyra is folyamatosan írnak rá az újabb és ismeretlenebb kanok, hogy megismernék, meg ilyenek. Lassan már szét kell b@sznom a fél megye fejét, mert tele van retardálttal ez a k.rva ország! Mondjuk ő tényleg csak a barátaival kommunikál, de akkor is idegesítő ez a sok debil! Személyes találka már haverok között se nyerő, áhhh, inkább gép előtt roskadva tölti mindennapjait, nem csoda, hogy rengetegen vannak elhízva...

2011. márc. 9. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Bocs, a kérdésre nem válaszoltam...

Ha már gépezek, ugyanazt csinálom, mint a facebook előtt. Zenét hallgatok, filmet nézek, olvasok, játszok.

2011. márc. 9. 15:55
 15/18 anonim válasza:
Én elötte is csak WoW esetleg CS csak annyibanlett más h most állandoan be vok jelentkezve ...naponta 2x kb ránézek
2011. márc. 9. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
sok divat k*csög egész nap azon van .. de egyébként mind mindig hardver, gyakorikerdesek, gepigeny, programok, msn stb. így is ha fel megyek egy héten egyszer anyi elég..
2011. márc. 9. 19:38
 17/18 A kérdező kommentje:

15:52 meg utolsó

Mit hisztek b*sszátok meg? Nem tudom elég nyomatékos voltam-e,de azért nem megyek el a barátomhoz ha azt kell megbeszélni mikor találkozunk -.- telefonon meg mért hívnám fel ha emez ingyen van

ja és nem túlzás,hogy csak ott lehet őket elérni mert így van.e-mail fiókot nem nézik mindig,meg valszeg nem küldök e-mailt annak akivel egy településen lakok : /

utolsó nagyon okos nem tudom mit gondol magáról

2011. márc. 10. 16:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem küldesz e-mailt annak, akivel egy helyen laksz, de facebookon ugyanúgy írogattok egymásnak... hmmm...

A telóra visszatérve... Látod, eléred őket máshogy is, csak épp ezért fizetni kell. Remélem megszűnik arrafelé az internetszolgáltatás, és akkor te visszakerülsz a kőkorszakba, ahol az emberek átmentek egymáshoz...

2011. márc. 13. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!